|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prah-ena rešitev
25.4.2006 20:25:00   
siniti
jz sm čist navdušena nad pronto krpicami za prah in istonamensko "metlo"... brisačko samo pripneš na metlo drsaš z njo po tleh, po tvju, policah,kjerkoli.... mene je čist navdušla, sesalc uporablam sam se med vikendom, ko je generalka!zame ni bolše rešitveuser posted image ... ne dam je stran za noben denar... pa ne se ustrašt cene, ker se defenitivno splača, cena je pa okol 4000 za komplet, krpice pa pol dokupuješ ko jih zmanka... pa še to, ko bo krpica že cist siva jo sam obrnte in jovo na novo... ne splača se napol čistih stran metat ker niso glih zastonj... pa srečnouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prah-ena rešitev
25.4.2006 23:33:35   
SPORTINA
Vrjamem...samo za prah in "mucke".

Jaz pa si vseeno ne predstavlajm, da pri dveh majhnih otrocih nebi kuhinje sesala vsak dan (ali po vsakem obroku...ha, ha).

Drobtine kar šumijo pod nogami...

Jaz ne dam stran VORWERKA, ker posesam hitrje in bolje kot pomedem!user posted image

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2006 12:57:59   
Mojca20
Tudi jaz si bom najbrž kaj takega omislila, saj imam po celem stanovanju parket brez tepihov in se mi zdi to bolj primerno kot sesalec!user posted image

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
26.4.2006 18:39:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2006 15:13:51   
siniti
nalin... mamo mi tud psa pa še ful dlako pušča zdej k je pomlad pa to... pa se vse dlake do zadne primejo na tole pronto zadevico... zemla pa pesek... hm to je pa pol že neki druzga, sj zato pa pravm da mamo ob vikendih generalko... takrt grem pa z vsemi sredstvi v napad, da mi pol še 2 dni stanovanje smrdi po čistilihuser posted image                 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2006 14:03:55   
Annny
Kakšna krpica je to? Se nanjo prime prah in se jo potm opere? Jo kaj zmočiš ali kako?

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2006 14:10:46   
Anonimen
še boljša rešitev...zamižiš in prahu sploh ne vidiš :)
a ni to jalovo početje da 2x na dan pomedeš pa enkrat pomiješ..sej je pol ure po tistem k si nardila spet isto

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2006 19:46:30   
siniti
annny... krpica je iz posebnega materjala, ne vem ti povedat točno kaksnega, ampak se ga ne moči in ne pere... v paketku dobiš 10 komadov in jih maš sigurno vsaj za 1 mesec... so kot magnet za prah, dobesedno ga potegne nase, tko da ne leti naokol, ko ga "loviš" (beri:brišeš).... men se zdi velik bol praktično da s tisto metlco mal podrsam po tleh in po policah, ker se pokažejo neki rezultati,pa še ful je hitr... en, dva, tri, pa je fertik, ni tok zamudno... ker ko sesam mam čez eno uro spet isti šit po tleh, pol se mi pa zdi brezveze da sploh sesam (oz. to po novem delam "samo" vsak vikend)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.