ronja
|
Hihi, ko sem bila jaz mala, pa sem mami spraševala, mi je rekla, da je to najboljši občutek in da je po vsem telesu in da je boljše od česarkoli. To mi nikakor ni bilo jasno in sem jo z velikimi očmi vprašala: "boljše od čokolade???" Ona je seveda skoraj umrla od smeha, ampak mi je povedala, da ja, je precej boljše od čokolade in zdaj, ko sem že probala (večkrat, hehe), se z njo hudo strinjam. Torej čutiš po celem telesu in je super, pri ženskah je lahko večkrat v enem seksu, kar je super in zaradi česar ne bi hotela bit fant, pri fantih pa je to zelo redko, ker sta pri vas navadno orgazem in izliv semenske tekočine povezana in slednji pač pomeni konec seksa . Se pa lahko tudi pri fantih zgodi, da doživijo več orgazmov, obstajajo baje še neke tehnike zato, ampak še nisva probala, kadar se je zgodilo, ej bilo spontano tako. Ni ti pa treba še takoj probat, ker je baje tok fajn samo, kadar si že pripravljen (jaz sem bolj pozno začela, tak da ne vem, kako je, če si star 11 let pa probaš, meni so fantje šele precej kasneje zanimivi ratali... Sem pa pol nadoknadla )
|