bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 repka se je pa ubila. a niste zadovoljne? Super, bo vsaj mir. IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 upam da od vaših bližnjih in vam dragih ljudi ne bo kdaj kdo tako moten, da bodo drugi o njem debatirali na način kot debatirate ve tule. aja, sam v vaših perfekt lajfih ni prostora za takšno za duševne bolezni in stiske, itd. a ne. zdraharce. Jaz tudi upam. Ker bi to pomenilo, da je oseba družbi nevarna in ker mi ni vseeno za ljudi, ki živijo okoli mene, res upam, da bom, če bo potreba, potencialno zaznala družbi, še posebej otrokom nevarno osebo in poskrbela zanjo tako da ne bo večje škode. Hkrati mi ni vseeno niti zase in za svojo družino zato NE PUSTIM, da nam kdorkoli grozi in predstavlja potencialno nevarnost. IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 miška preber si še enkrt vse. jst že dva dni berem in se čudim. kako je človek zmožen tega pa ne kako je zmožen ukrast slikco in rečt da je to tvoj otrok. to mi je u bistvu čisto jasno. pač pa komentarji in to od nadčutečih in ljubečih mamic....groza. Fajn, da razumeš to, da nekdo ukrade sliko tujega otroka in o njem napleta naokoli zgodbe. Upam, da bi bila enako razumevajoča do nekoga, ki bi ti otroka odpeljal, ker je svojega nekoč izgubil. Ali pa do ubogega pedofila, ki se naslaja nad sliko tvojega otroka. In dva dni da že bereš? Kljub temu? IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 kdor govori o drugih, največ pove osebi. In zakaj bereš? IZVIRNO SPOROČILO: oka Si ena redkih tu gor. Kakorkoli že, razumem mame, ki so jim bile slike odvzete, da se nelagodno počutijo in so besne.Tudi jaz bi bila. Ne razumem pa te potrebe po napletanju zarot. Ne gre se za zarote še manj pa za preganjavico. Repka je zelo konkretno grozila in tudi ta druga (ali alter ego) uporabnica tega, kar počne, ne počne samo za zabavo in za preganjanje dolgčasa. Ker se ne gre za slike, to kar piše in način, kako sama s sabo debatira, daje sliko motene osebe. Ki JE sposobna tudi kaj konkretnega storit. In marsikdo je o sebi objavil dovolj podatkov, da se ga lahko najde. In zato opozorilo in klic k pozornosti. IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ulla samo vprasala sem...mislim da ni bilo nobenega negativnega prizvoka v mojem vprasanju. ... ja, mal sem prevec udarno spisala prvi post (pa se nekaj postov naprej) ma jbg zdaj Se ti pa res ni treba opravičevat. Ne tebi! IZVIRNO SPOROČILO: eee35 Tam nekje sem prebrala, da pljuvamo po nekom, ki je mogoče duševno moten (vprašanje, lahko je zdaj možno vse živo, lahko da ji samo dolgčas, lahko ima za sabo neko grozno izkušnjo, lahko je patološka lažnivka, lahko se je zabavala na naš račun...bla bla bla), pa da to delajo ˝prijazne˝ ˝nadčuteče˝in ˝ljubeče˝mamice iz RR. Kar se mene tiče takšen sarkazem ni potreben, jaz osebno nisem v nobenem primeru prijazna, nadčuteča in ljubeča. Če je nekdo duševno moten, še nima pravice, da ogroža druge ljudi. In ja, tudi mene boli, če je motena - vsaj na način kako svojo motenost kaže. In zahtevam in pričakujem, da se take osebe umaknejo iz družbe. Eno je, če bi prosila za pomoč, drugo pa to, kar počne(ta). Koneckoncev lahko en dan ena teta, ki je nekoč izgubila svojega otroka, pride en dan mimo vašega in vam ga odpelje. Verjamem, da bi jo razumeli v dno duše in se sploh ne bi nanjo jezili!