|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozor MRAVLJE
10.11.2008 13:08:35   
alisha_2008
ali ima katera mlavlje v stanovanju?
no jaz jih imam
ze lansko leto v tem casu so bile ...in sem jih tezko spravla ven...letos pa spet v tem casu....in se jih ne morm znebit...zivimo v stolpnici v 10 nadstropju in se jih ne da odstranit...spricam z vsemi raznimi spreji..vsak dan sesam, vse je cisto...pazim da ne bo kje kaksna drobtina..itd...
pa je se vseno picla mojo tamalo....na rokico...na obe....
in ker moja sesa prst...seveda jo je piscla ravno na prst katerega sesa...je staknila tud infekcijo...ma se na jeziku ene ispuscaje ...pike na rokah ma unete...in smo dobil eno kremo-antibiotik...je pa problem ker ne sme spet prit v stik z usti...in mota met gor rokavicke oz.mora bit povito...in je cist penasta ker ne more sesat svojega prsta....
je kar mucno....
tko da paste se mravelj ...
jih je treba istrebt
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozor MRAVLJE
10.11.2008 13:15:20   
lukec
Kakšne pa so te mravlje?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu alisha_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2008 13:16:55   
alisha_2008
mejhne...oranzne, rumene

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 13:19:15   
ninini
Pri nas pa so vsako leto spomladi-tudi v bloku-Jaz pošpricam okrog oken po zunanji steni z pipsom  ene štirinajst dni tko vsakih par dni in pol jih ni.No odvisno če ti pridejo not pri oknu. Jaz zdej +e par let začnem špricat še pred se začnejo-prvo lepo vreme konec zime -in jih sploh ni ,so se preselile k sosedu nižje he-he kar naj jih imajo jaz jih nočem.

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2008 13:22:27   
alisha_2008
joj kaj bi dala da se preselijo k zgornjem sosedu...k je tok glasen ..ob 3h zjutri ropota s stoli :) naj grejo k njemu 

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2008 13:24:54   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: alisha_2008

mejhne...oranzne, rumene

Jap, to so faraonke. Jih imamo tudi mi v bloku. Proti njim deluje le Faracid, je pa v blokih problem, ker se selijo po napeljavi, živijo namreč v stenah. Najbolj učinkovito je, da se vsi odločite za dezinsekcijo. Pridejo pošpricat al pa pasti nastavit v vsako stanovanje posebej. Več se vas odloči, bolj je učinkovito. Pri nas je držalo kar nekaj let, zdaj pa so spet prišle nazaj. Smo za marca že dogovorjeni za "akcijo".
Menda pa te mravlje ne prenesejo mraza in pod 10 stopinj poginejo. Se pravi, gremo nekam za čez vikend, centralno ugasnemo in odpremo okna, da se stanovanje shladi pod 10 user posted image  Ampak potem bojo šle pa tud rože pa-pa.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2008 13:27:39   
alisha_2008
jah ...bomo ugasnl gretje ....gremo nekam cez vikend ...bojo sle k sosedam
bomo prisli domov vse lepo in  prav user posted image
bomo uklopl gretje user posted image in evo jih nazaj
za ****
nas blok je pa tko al tko kar se tice organizacije za en k...

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2008 13:46:17   
cambi
Tko kot je reku (rekla) lukec. Mi smo jih tud meli v bloku pa so mogli eni nšpektorji al kva so že bli, da so nastavlji po vseh stanovanjih vabe. Pr nas so se sprehajale od stanovanja do stanovanja po kablih od kabelske - prav vidu si jih , ko so prilezle iz stene. Pa po ceveh v kopalnici so se sprehajale. Tko da je res najbolje, da se za to odloči vcel blok, ker bodi brez skrbi, da jih nimate samo vi, ampak cel blok. Pa predvsem pazi na hrano v omarah ter na kakšne kozarce v katerih je pijača. To tko hitr zavohajo.
Jst sem mela navado, da sem si na naočno omarco dala vedno kozarec s čajem, če sem bila ponoči žejna, pa bi me enkrat kmal kap, ko se vidla, da v kozarcu plava cirka 30 mravelj.

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2008 13:54:37   
alisha_2008
groza
ma sej ne mors vrjet
user posted image

(odgovor članu cambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2008 14:24:22   
Splet.Ka
Ja, mi imamo tudi faraonke. To je katastrofa. Malo jih omili edino Faracid ali Faracid Efect.

Mi smo se spravili z zdravstveno inšpekcijo cel blok škropiti...ampak 3 stranke (upokojenci) so trdili, da jih nimajo in niso spustili teh ghost bustersov v stanovanja. Tako da za nekaj časa je bil mir, potem pa so se tiste upokojenske namnožile in jih imamo spet polno.

Tako da če greste kam čez vikend, pošpricajte celo stanovanje s Faracidom. Menda za ljudi ni nevaren, faraonke pa vsaj kratkoročno odžene. Pozorni bodite, od kod prihajajo (pri nas največkrat iz vtičnic) in tam špricajte pogosteje.

Srečno!

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2008 14:25:04   
AKP
Ko sem še stanovala v bloku smo jih imeli. Groza od groze. Kruh smo imeli v hladilniku, ker edino tja niso prišle. Smo pa našli dve gnezdi v stanovanju. Eno je bilo v vodenih barvicah, drugo pa v palčki od Mc Donaldovega balona. Ponavadi so prišle zvečer ven in si videl, kje imajo svojo pot in si probal najt gnezdo. Sem enkrat skoraj živčnega fasal, ko sem jin našla v skoraj vsakem predalu v kuhinji. V kopalnici jih je bilo vedno polno med umazanim perilom. Še posebej so bile rade na spodnjih hlačah. In ko sem jih našla pri postelji, ponoči nisem mogla spat ker sem imela občutek, da nekaj po meni leze user posted image . Smo špricali pa ni pomagalo nič, pasti pa nismo nastavljali, ker jih precej v bloku ni bilo zato, ker so trdili da jih nimajo. Še posebej tisti starejši, ki so imeli očala in jih po mojem niso videli. To pa je res bila najbolj neprijetna stvar in sem bila res vesela, ko sem se odselila.

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2008 15:12:44   
alisha_2008
no jest sem se lotla spet celo stanovanje obrnt na glavo pa scistit spet vse...sla bom v trgovino in se naorozila s temi spreji....
prej jih nism tolk sovrazno gledala, zdej pa ko je tamala infekcijo staknila se mi je pa vse obrnil
in ja v nasmu bloku je tud dost opokojencov....in ne vidjo...so pa mislm da dve leti nazaj nardil to deratizacijo ampak baje ni nic pomagal
te "prasice" se pa se kar naprej umirjeno sprehajajo po stanovanjuuser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2008 15:14:48   
alisha_2008
ma se opravicujem na izrazanju ampak me je cist user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2008 16:28:15   
lotty4
Tam od koder prilezejo posuj navadno kuhinjsko sol. Jih bo kmal minil da bi šeenkrat prišle pa sol tud za tamalo ni nevarna če slučajno pride  v stik z njo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2008 18:47:11   
urška76
Lahk jim pa tud pecilni nastaviš. Jih tud mal mine. Drgač sem pa enkrat na gospodinstvu odprla temo faraonke, je tud neki nasvetov. Midva sva namreč ene pasti kupila, ki so kar zalegle (čisto se jih na žalost ne znebiš, ker je prevelika stolpnica, da bi midva vse uničila), pa se zdele ne spomnim imena. Mal poišč.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.11.2008 18:59:07   
alisha_2008
no sm sla v boj user posted image
bomo vidl kok je kej ucinkoval

hvala vam

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?