|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozitiven test,rjav izcedek!?
26.5.2006 22:00:01   
pilotgirl
Lep pozdrav punce.Upam da mi bo znala katera kaj odgovoriti,saj me je ful strah.17.3.06 sem bila na čiščenju zaradi odmrtja ploda,ta mesec 23 bi mogla user posted image  dobit pa je nisem,seveda je bilo veselje nepopisno.Nardila sem test ki je pokazal zelo rahlo črtico.No naslednji dan se mij e pojavila tak srednje rjavkast,svetlo in malček rožnat izcedek.Krčev nimam,edino mal me v jajčnikih špikne.Sem brala kao da se to lahko pojavi takrat ko naj bi user posted image  prišla.No sem klicala g in mi je dala bolniško,v sredo mam pa pregled.Sam zdej me je pa ful strah.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozitiven test,rjav izcedek!?
26.5.2006 22:25:53   
KODA
.Držim pesti zate.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2006 9:56:56   
kapica
Lepo pocivaj in cimmanj migaj.

Tud jaz ti drzim pesti da bo vse v redu!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2006 12:02:26   
bucka01
Pilotgirl!
Nočem te strašiti vendar sem jaz po čiščenju imela en mesec tak rjavkast izcedek dokler nisem šla ponovno na pregled kjer mi je G povedal da je ostal en polip od čiščenja in sem ponovno morala v bolnišnico potem je bilo pa vse v redu in sedaj zopet pričakujemouser posted image . Veliko sreče ti želim pa brez panike.Lep pozdrav

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2006 15:55:40   
lana38
pilotgirl!
Lepo počivaj in bo verjetno vse OK. Zakaj pa komaj v sredo k G? A ni to malo dolgo? Mene bi to ful žrlo, če bi morala 5 dni čakati, pa bi mislila, da nekaj ne štima. Upam, da bo še vse dobro.
LP

lana38

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2006 22:02:53   
bernarda.nunar
user posted image

< Sporočilo je popravil bernarda.nunar -- 27.5.2006 22:05:00 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2006 22:55:03   
pilotgirl
Bučka jest sem že bla na pregledu in je vse ok z mano,tud user posted image  je bla prejšni mesec normalna.No ta mesec pa to.No zdej je včasih izcedek včasih pa ne.Joj kje je šele sreda!!!!!!

(odgovor članu bernarda.nunar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2006 9:13:39   
bbrina
Tudi jst sem imela pred tremi meseci spontani splav.V torek, ko bi morala dobiti user posted image , se je pojavil rjav izcedek.Nasljednji dan sem naredila test in sem zagledala user posted image .Ker se izcedek ni umiril, sem takoj odšla ginekologinji.Naredila mi je UZ, sam se še ni ničesar videlo,ker naj bi bila po zadnji M noseča šele 4 tedne.Mi je pa predpisala dobroston tablete in izcedek mi je izginil čez dva dni.
Jst na tvoje mestu ne bi čakala do srede ampak bi se čimprej odpravila do ginekologa.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2006 13:00:58   
naja78
ojla.pilotgirl!

jaz mislim da bo vse ok! se te spomnim od oktoberk!user posted image brez panike.

ali ti je G povedala za kako pregrado,lahko je ful majhna v maternici,in ta povzroča da pride do splavov!to lahko vidi z uz,z navadnim pregledom jo no more!če jo imaš,si jo boš verjetno mogla dat odstranit.takoj po odstranitvi punce normalno zanosijo.

pa počivaj.

(odgovor članu bbrina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?