|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozitiven test, potem pa krvavitev...
16.8.2009 19:23:23   
Anonimen
Tudi jaz sem bila vesela ¸+,danes pa sem zjutraj začela krvaveti.Najprej samo rjav izcedek,nato kar bolj konkretna kri čisto rdeča.Bolijo me malo jajčniki in križ ampak ne hudo.Ali se kako na hlačkah opazi ,da je bil ss?????Kri pa je še vedno prisotna.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.8.2009 19:26:01 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dajte mi povedat!
16.8.2009 19:25:40   
Dudica1
TAKOJ POJDI NA URGENCO!!!
Iz izkušenj ti govorim...jaz sem šla prepozno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pozitiven test, potem pa krvavitev...
16.8.2009 22:34:36   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi jaz sem bila vesela ¸+,danes pa sem zjutraj začela krvaveti.Najprej samo rjav izcedek,nato kar bolj konkretna kri čisto rdeča.Bolijo me malo jajčniki in križ ampak ne hudo.Ali se kako na hlačkah opazi ,da je bil ss?????Kri pa je še vedno prisotna.

tak ko ti je dudica rekla naredi in misli pozitivno...krvavitve so v zgodnji nosečnosti normalne....javi kak bo...držim pesti

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pozitiven test, potem pa krvavitev...
16.8.2009 22:34:56   
mojca345
pa zakaj po dnaonimen pišeš ?

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?