|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozicija trebuha
6.2.2007 9:40:49   
slumpo
mene zanima sledeče....

trebuh imaš v nosečnosti nekoliko višje pol se pa proti koncu nosečnosti spusti. kdaj je ta čas ko se ti začne spuščat. jaz imam do PDP še 1.5 meseca in mi že vsi govorijo da če sem čisto n koncu ko imam trebuh tako nizko....sama nisem opazila na sebi da bi ga imela višje pa nižje pa.....
ali mislite da če ga imam res nizko pa da se mi je resnično šele sedajspustil da je to prezgodaj?, je lahko zaradi tega kaj narobe ali tako pač primeni je!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozicija trebuha
6.2.2007 9:44:46   
Kalina
Hm meni se je v 32t cist spustil, v 33t sem rodila! Ceprav se nekaterim ze ful prej spusti!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 10:06:50   
Anonimen
Po moje je to ful različno. Morda imaš pa trebuh že ves čas bolj spodaj, pa je sedaj pač še malo zrasel in se to bolj opazi. Meni npr. se prav nikoli ni spustil.

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 10:13:21   
Miška76
Meni se trebuh tudi ni nič spustil, sem celo nosečnost user posted image bolj "zgoraj" nosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 11:15:40   
Anol
Moja sestrična ga je mela bolj spodaj že od 6 meseca in ji je bilo rečeno, da bo verjetno prej rodila in je res 2 tedna prej, kar je blo čist o.k., glede na velikost otoka.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2007 11:53:40   
fusia
Jaz imam tudi trebuh že ves čas zelo nizko. Mogoče se je sedaj na koncu še spustil vendar se meni ne zdi.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2007 13:34:55   
flower power
jaz sem imela trebuh ful nizko že od 6.meseca, so mi vsi govorili da bo fantek in da bom prej rodila pa sem rodila 8 dni čez rok, pa fantek je bil. to je čist odvisno od ženske do ženske.

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2007 13:59:30   
tinaaja
lahko samo ful nizko nosis in nima veze s tem spuscanjem trebuha.
pozorna bodi pa standardne stvari : otredevanje, kaksen cep, in velikooo pocivaj user posted image

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2007 20:25:22   
Bonnie_RR
Js sem imela (ogromenuser posted image ) trebuh celo nosečnost precej visoko. Preden sem rodila, je bil mogoče mičkeno nižje, ni bilo pa neke grozne razlike. Rodila sem z napovedanim CR 2 dni pred rokom. 

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2007 21:26:48   
Solero
Sploh pa se ne obremenjuj s komentarji, kje imaš trebuh, ampak poslušaj svoje telo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......