Anonimen
|
Takole ti povem, jaz iamm problem, ad proizvajam slaba jajčeca, nezrela in zato ne morem zanosit. Sem spraševla Pušenjaka, Drobniča, Reša in še nekater strokovnjake glede prehrane. Pa so mi vsi povedali smao eno. S hrano ne boste tega rešili, edino kar je, probajte se psihično in fizično pripravlajti. Kar se tiče mleka in mlečnih stavri, to toliko ne bo držalo, ker iamš na drugi strani spet dokaze, da uživanje mlečnih izdelkov pripelje do večplodne nosečnosti. No pa smo tam, spet nobena rešitev ni to. Kalcij in magnezij pred nsoečnostjo nimata baje nobene veze, vse kar je preveč, se ti bo tudi skozi telo izločilo. v mleku je kalcij, zakaj mleka ne bi smel, umeten kalcij bi pa naj pil . Ne razumem zakaj imaš tolk odpor do umetne oploditve. Saj v ta postopek ne padeš niti tako hitro. Vse se vleče mesece in mesece, celo več kot leto dni in v tem času ti naredijo vse možne preiskave (KRI, HORMONI, SLIKANJA, UZ, OPERACIJE.....spermiogram za moškega, mogoče je pa pri tvojem možu problem.......). Lahko ti že s temi preiskavami najdejo vzrok in ga odpravijo, tako da umetne sploh ne boš rabila. če pa ti nič od tega ne bo uspelo, ap te drugo ne bo preostalo, kot da se soočiš z umetno ali s čudežem po naravni poti. Drugače pa mal pobrskaj po forumu ali pa v iskalniku o alternativni medicini, zeliščih, maci, matičnem mlečku, bioenergetiku, refleksni masaži........, mogoče pa boš tam našla še kak odgovor vso srečo pri
|