|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozdravljeni
10.9.2006 18:54:12   
naja13
Mene pa zanima ali otrok potrebuje ponovno uvajanje glede na to da je že bil v vrtcu pred 3 meseci vendar ga ni  obiskoval od konca maja in začetek septembra.Danes nimam varijante (ne oče ne jaz ne babica skratka nihče (Tu je prava smola!!!)da bi jo kdo uvajal ker sem dobila zaposlitev in s tem nisem pridobila dopusta kar me tudi ne pripada po zakonu.Ali jo lahko pripeljem v vrtec zjutraj in odpeljem popoldan???HVALA ZA NASVETE!nikogar ni doma zjutraj res se ne da.prava kriza je!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.9.2006 19:06:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu naja13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pozdravljeni
10.9.2006 19:08:41   
triša
Koliko časa pa je bila punčka že prej v vrtcu? Če je že nekaj mesecev potem ne vidim potrebe za ponovno uvajanje, če pa je bila le kratek čas ne vem mesec,dva potem pa jo definitivno moraš ponovno uvajati. Odvisno je tudi od starosti otroka, mogoče je najbolje da prideš v vrtec kakšno uro prej in malo ostaneš z njo.

(odgovor članu naja13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pozdravljeni
11.9.2006 8:28:32   
SaaS
Pa saj uvajanje ni zato, ker je tako predpisano. Uvajanje je zaradi otroka, da bo čim lažje sprejel vrtec in novo okolje, se vključil med otroke. Ne pa zato ker tako predpiše vrtec, ravnatelj, vzgojiteljica...
Če se ti zdi, da otrok ne potrebuje uvajanja, ga pač ne uvajaš. Saj lahko že tu gor bereš različne zgodbe, kako je kakšna mamica uvajala le tri dni, kakšna teden ali dva, jaz naprimer cel mesec, ker sem imela čas tako dolgo.
Enostavno boš videla, kako bo mali reagiral. Če bo takoj letel k igračam in pozabil nate, ne vem zakaj bi se šla uvajanje...

Tudi moj je že hodil v vrtec lani sedem mesecev. Zdaj je bil z mano doma štiri mesece in zdaj spet v vrtec. Ker gremo v drug vrtec, v popolnoma drugo okolje, druge vzgojiteljice, drugi otroci, ga bom spet uvajala, ker ne verjamem, da bo kar prvi dan takoj sprejel novo okolje. Potem bomo pa videli kako hitro bo šlo. Lani ni bilo nobenega joka in upam, da bo tudi zdaj tako.

Tudi vam želim čim manj solzic.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?