|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozdravljene
5.2.2010 19:50:50   
komojca
Sem nova na forumu, ko tako prebiram vaše objave, vidim, da nisem sama v tem. Tudi midva z možem se že trudiva dobrih 6 let pa žal brez uspeha....zadnje leto sem imela počitek, psihičnega predvsem, zdaj pa se pripravljam, na postopek zamrznjenih zarodkov imem jih še 13, upam, da bosta tudi za naju kmalu pozitivni črtici...Upanje umre zadnje si govorim, ampak ko pride do postopkov pa se samo obremenjujem ali bo ali ne bo...včasih si mislim, mogoče mi pa otroci sploh niso usojeni, ampak ne , če je že skoraj vsaki uspelo bo tudi meni....Malo sem se morala izpovedati....Upam, da bom tudi tukaj na forumu spoznala kakšno prijateljico. Sem iz Maribora...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozdravljene
5.2.2010 22:23:03   
tigra11
Pozdravljena, kdaj pa začneš s postopkom? Sama sem v postopku UIU, 1. krog, sem prav tako iz MB, pri dr.Reljiču. želim ti vse dobro user posted image user posted image . Upam, da ti uspe že v prvem poiskusu. Držim pesti.

< Sporočilo je popravil tigra11 -- 5.2.2010 22:24:12 >

(odgovor članu komojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2010 9:58:49   
komojca
UZ imam 12.2. da vidijo kako je maternica pripravljena....

(odgovor članu tigra11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2010 11:33:04   
pikovit
Veš kaj so meni sestre v MB rekle.Otroci izbirajo starše.Pa še kako je to res!Bo prišel čas.Verjami,da bo.Tudi jaz čakam na ta čas že skoraj 10 let.Pa mi je skoraj uspelo.

(odgovor članu komojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2010 19:29:15   
komojca
22.2. grem v nov boj - imam transfer..držiteuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2010 21:53:32   
tigra11
komojca držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa čakam na + ali M.... 16.2.

(odgovor članu komojca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2010 22:25:31   
thevenus
Punce, dobre ste, da vse to zdržite. To, da otroci izbirajo starše, je pa neumno od sester, da rečejo nekomu, ki bi bil res dober starš, a še ni dobil priložnosti. Če bi otroci izbirali, bi ve že zdavnaj bile mamice.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2010 9:43:17   
komojca
tigra11 držim pesti tudi za tebe in upam, da bo +

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2010 9:10:39   
koala
komojca stsikam pestke za uspeh. V MB pa so itak zakon.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu komojca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2010 11:16:40   
tigra11
user posted image obiskala me je M....user posted image , kot ponavadi, 1. inseminacija ni uspela. Zanima me ali morda katera ve, kako dolga je v Mb čakalna doba za IVF? Ali imam možnost, da se kar naročim? Ker moram zdaj imeti 1 mesec presledka in potem ponovna insem., klomifen, pa tako vse do maja....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2010 8:13:36   
koala
tigra11 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tigra11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2010 9:40:27   
komojca
koala se popolnoma strinjam s tabo predvsem dr. Relič.....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.2.2011 20:10:02   
alenkapet
Nama je uspelo z drugo inseminacijo, čeprav ravno nisva imela nekega upanja s tem postopkom.

(odgovor članu komojca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.2.2011 20:33:52   
beba75
tigra11 praksa v Mb je taka da ko končaš z inseminacijami te dajo na čakalno listo za umetno oploditev. Če imaš srečo ali pa če se približuješ 35letu starosti te dajo že prej ne listo. Če sem se pa kaj zmotila pa naj me katera popravi.
Žal je čakanja res veliko, ampak ne izgubi upanja. Sodelavki je ravno ratalo že z 1iui, pa je skozi govorila da nima upanja.

komojca najini zgodbi sta pa približno enaki, le da jaz še nisem imela počitka, no vsaj ne načrtno . Sedaj čakam na 4ivf in ker so se čakalne dobe malo podaljšale bo preteklo od prejšnjega postopka najmanj 6mesecev. Nažalost pa imam jaz skozi slabe celice in do zamrznjenčkov sploh ne pridem.
Sem pa tudi jaz iz MB in vsake nove prijateljice sem zelo vesela!

alenkapet čestitam za +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tigra11)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

obis komisije v času bolniške
extra

ALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA?

DA (13%)

NE (87%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!