|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozdravljene
23.5.2005 11:19:44   
kylie
že dolgo spremljam vaše pogovore in mi je lažje, ko vidim da imate vse iste probleme kot jaz. meni je tudi nerodno, ko grem v trgovino, rečem CB pa te vsi gledajo, kot da delaš nekaj prepovedanega.groza!:zmeden2:

midva z dragim se trudiva približno 4 mesece, sicer še ni nič, ampak vsak mesec znova in znova pričakujem in gledam v tisti dragi CB, pa nič. In vsakič znova razočaranje.
Zdaj sem že tak, da sem prepričana, da sem noseča pa v bistvu nisem. Non stop si gledam trebušček, slabo mi je zjutraj.... Sem nora?:ups:

lep dan vam želim drage bodoče mamice. Zdaj sem ravno test probala pa ni nič, pa je šlo 700 sit!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pozdravljene
23.5.2005 11:22:00   
PiaM
Nisi nora.;)
Smo v istem šmornu...:rozica:

:miska: za :duda: čimprej tudi tebi!

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pozdravljene
23.5.2005 11:22:08   
Nyah*
:bravo::bravo::bravo: dobrodosla Kylie!

Vse mamo iste tezave, ti pa nikar ne skrbi, znakov za :nosecka: ima kar nekaj punc, ko gre pa zares, pa znakov nikjer :)-:)-:)-!

Da bi cimprej zagledala :modri:,

Nyah:rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pozdravljene
23.5.2005 11:57:17   
Linda25
Dobrodošla! :rozica:

Res je vse imamo podobne probleme.

Želim ti, da bi čimprej postala srečka :nosecka:.

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pozdravljene
23.5.2005 12:16:08   
malamisha
Dobrodošla Kylie!

Na pikici delamo od nov 2004 in na trenutke sem zrela za psihiatra...;)

Zadnjič sem že sanjala našo novi pikico:zmeden:

Ker je bila zadnja :hudicek: zelo kratka (2 dni malo krvavitve), še vedno upam, da me kaj preseneti...

Ampak saj bo...Če ne ta mesec, pa nasljednji...

Lp

Anita

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pozdravljene
23.5.2005 12:16:53   
svizc
pozdravček da boš čimprej srečka:nosecka:
vendar 4 meseci niso nič tako da kar odmisli in bodi sproščena skrbet naj te pa začne komaj po enem letu;)
tko da ti sam uživaj in lepo:sloncek::sloncek:
in ne misl boš vidla bo kar naenkrat ratalo.:rozica:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pozdravljene
23.5.2005 19:45:24   
metka11
Živ!

Tudi jaz sem na istem, čeprav se midva z :love:trudiva šele nekaj tednov. V bistvu še nisem prišla do tja, a bo :hudicek: ali je ne bo, ali bom šla po test ali ne. To me še čaka, čez pribl. 14 dni. Sem pa vsa na trnih. Imam pa eno vprašanje: kje se kupijo testi oz. katerega se najbolj splača, glede na to, da so to kar drage zadeve. SLišala sem, da se nekje dobi eden full pocen, pa sem pozabila, kje in kateri je.
Zate pa držim pesti, da bi čimprej ratalo.
Lp metka11

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pozdravljene
24.5.2005 8:39:57   
kiky
POZDRAVČEK MIDVA Z DRAGIM SE TRUDIVA ŽE OD JANUARJA 2004 PA NIČ, TKO DA VEM KAKI SO OČUTKI VSAK MESEC PRED :hudicek:, IMAM OBČUTEK DA CSEM :nosecka:, PA BSLABO MI JE SKRATKA VSI MOŽNI ZNAKI , MALE PIKICE PA OD NIKODER,. TO JE PAČ TAKA MOČNA ŽELJA DA SE NAM ŽE VSEM POČASI MEŠA, MISLIM PA DA JE TU PREDVSEM PRISOTNA PSIHA,.. SEJ BO DRŽIM PESTI ZATE IN ZA VSE NAS NESOTRPINKE

POZDRAVČEK KIKY :muca:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pozdravljene
25.5.2005 21:17:35   
kylie
jaz kupujem (že kar redno:zmeden2:) baby check, v katerem sta dva testa in staneta v mb 700sit. dobiš jih v trgovinah Sanolabor, lekarnah...

:miska:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.