|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozdravljene
13.8.2007 10:17:24   
swan
Vse prav lepo pozdravljene.Sem nova in odločila sem se ,da se  vključim v debto,saj te vase vzpodbudne besede kar pritegnejo user posted image  Sedaj vem kam se lahko obrnem po nasvete saj imate odgov prav na vsako vprašanje.No naj vam povem ,da tudi midva s fantom poskušava da bi zanosila vendar do sedaj nama se ni uspelo user posted image .joj kako so dolgi dnevi ko čakaš ali bo user posted image  ali ne bo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozdravljene
13.8.2007 10:31:23   
kodrana
swan dobrodošla. tukaj ti punce prav zares lahko pomaga-jo-mo. če rabiš nasvet, tolažbo, vspodbudo. vse dobiš tukaj. zastonj user posted image in anonimno.
koliko časa pa že poiskušata? dnevi se pa res vlečejo. naj se ti čim prej pokaže magični user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu swan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2007 10:35:48   
Neža7
Lep pozdrav in dobrodošli...

Ja vem, ko pričakuješ M gre tako hitro, da si misliš "Že spet si tu" Če pa ne se ti zdi, da je 48ur v enem dnevu nadomest 24ur. user posted image

Saj se bo vam posijal sonce. Tudi jaz si tako mislim po ss v 19.tedno nosečnost (7 tednov nazaj)

(odgovor članu swan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2007 10:47:03   
swan
lahko recem da sva začetnika.poskušava tri msece v vsak mesec greva optimistično.zanima pa me koliko časa poskušate ostali.zdi se mi da nekaterim takoj uspe da zagledajo user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2007 10:54:54   
kodrana
Neža7 žal mi je za tvojo izkušnjo. berem te že od začetka.. ne predstavljem si tvoje bolečine ob izgubi user posted image . sama sem imela ss s čiščenjem. da bi  morala otročička rodit, to je pa res mnogo huje. user posted image user posted image user posted image

swan eni se trudije že zelo dolgo. leta. pa še ni. nama je sicer uspelo že v drugem poiskusu, a se je potem na žalost slabo končalo. sedaj greva v nove boje.
nič ne skrbi. tudi za vaju bo sonce posijalo. vi2 samo pridno user posted image  in uživajta. ni še potrebe za skrb. itak imaš za zanositev, tudi če ujameta plodne dneve v enem ciklu samo okrog 25 % možnosti za zanositev.

srečno.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu swan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2007 11:26:40   
talika81
swan, pozdravljena.

jaz sem tud bolj kot ne nova na tem forumu, sem pa v tem kratkem času izvedela veliko novega, pridobila veliko informacij, predvsem pa ugotovila, da so vse tiste, ki so na forumu, prijazne, razmevajoče, ti vedno stojijo ob strani.

tako da sem zelo zadovoljna, da sem lahko del tega foruma.

tudi midva z mojim user posted image  bova začela delat na user posted image  in upava, da nama čimprej uspe. čeprav vem, da imam v vsakem ciklusu 25 % možnosti in da se nekateri pari zelo dolgo trudijo za user posted image .

ampak na tem forumu se vedno najde vzpodbudna beseda v času pričakovanja user posted image  user posted image  oziroma nepričakovanja user posted image , tako da tudi ta čas lažje preživiš.

lp vsem v zaspanem ponedeljku.
user posted image
                                       user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2007 11:54:04   
Neža7
Kodrana... Ja, je res bilo nepričakovano, da se je vse tako hudo končalo. Sem pa ful vesela, da sem že imela prvi M. Bom seveda šla na pregled preden znova začela user posted image .
Sem videla, da tudi vi nepričakujate M v avgustu. Veliko sreče vam želim, da je uspelo in da bosta oba uživala v user posted image

Sori prihajem iz Avstralije in mi ni slovenščina 100%, da sori za slovnične napake user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2007 12:12:37   
Serendipity
user posted image user posted image  Dobrodošla med BORKAMI!

user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej ugledaš user posted image user posted image !

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2007 12:24:18   
kodrana
Neža7 sem že zasledila, da si prišla iz tujine. potem ti slovenščina še kar gre..
saj bo, počasi. tudi jezik ti bo stekel, kot treba.
kar se tiče pauser posted image  res nikoli ne pozabiš. s časom pa postane lažje. strah in bolečina pa ostaneta. želim ti čim prej zeleno luč in da donosiš zdravega in živahnega user posted image .
hvala, da držiš pestke tudi meni.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!