|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozdravček in vprašanje.
1.12.2004 17:53:12   
naja78
lepo popoldne iz LJ.
BULIM V RAČUNALNIK zraven mene pa je psička maltežanka.le kaj bi brez nje???punce moje kaj bi dala da bi se nam čimprej,če je možno že zdaj nasmehnila sreča.;)
poslušte kajsem nardila.učer sem nardila CB,v obupu in seveda je bil neg.pa glh mat je mogla pridt in sem ga na hitr vrgla v smeti.pol pa grem čez 1 uro pogledat v koš in gledam.................ne vem a sem jaz fu.....a,al pa se nekaj dogaja.sam pomoje bo bolj prvo.res 100%ko gledam v okenjček tam kjer naj bi bil +.vidim eno -črto,čez pa eno komaj komaj vidno.ampak še manj,kot je narisana una navpična pri c slikci na testu.res skor nevidna,samo jaz jo hodim gledat že 24 ur pa se mi zdi da jo vidim.nočem pa pokazat nobenmu,da se mi ne bi režali.

no zdaj pa:6 dni pred M,je blo to.vem da imam lahko še premalo hormona,ampak ali je že imela kera tako črtico.komi komi vidno.???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pozdravček in vprašanje.
1.12.2004 17:57:32   
rea
Naja, to bo najbrž to- pomoje si srečka :nosecka:!!! CB je ful zanesljiv, tako da se črtica ne bi pokazala kr malo za šalo. Koliko ti pa M zamuja?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pozdravček in vprašanje.
1.12.2004 18:05:59   
cmokec
Draga Naja 78, mislim, da si nova :nosecka:. Počakaj še nekaj dni in probaj ponovno. Test si delala tako zgodaj, da ti močne črtice niti ne more pokazati.

Držim :miska::miska:, da si resnično in
potrjeno :nosecka:

cmokec

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pozdravček in vprašanje.
1.12.2004 18:11:15   
petja
Naja,
na mojem CB se še vedno vidi +, pa čeprav nisem več :nosecka:. Je šlo ven ... :((:((:((

Hočem povedati, da je dokaj zanesljiv ... ampak vseeno počakaj kakšen dan in pojdi po novega - brez veze, da denar stran mečeš.

Držim pesti zate!
LP, Petja

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pozdravček in vprašanje.
1.12.2004 19:21:55   
baguSka
naja ne obupaj tko kmalu. baje da testi ne delajo napak. sm slišala, da je vse odvisno od hormonov. enkrat so močnejši drugič ne in če ti je včeri pokazalo in danes ne še ne pomeni da nisi nosečka.
želim ti vse naj.
lp,
tadeja.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pozdravček in vprašanje.
2.12.2004 8:12:32   
Natka1
Naja,
kot jaz razumem te teste ti črtice oz. + ne more pokazati, če ni nosečnišniškega hormona. In je morda res, da ga, ko si drugič delala test, nisi imela ravno takrat dovolj in ti iz vsega srca želim, da si srečka :nosecka: .

Lep dan
Natka

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pozdravček in vprašanje.
2.12.2004 9:22:01   
martita
...kolker se spomnem iz navodil na CB tam piše, da po 10 min ne več gledat na test, da morebitni kasnejši rezultati (oz. spremembe) niso zanesljivi....ne vem :zmeden: ...raje ponovi test še enkrat, preden te veselje premočno zagrabi...

Srečno. :angel:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pozdravček in vprašanje.
2.12.2004 9:33:59   
pupika
Pupike, kdaj naj bi testi pokazali pozitivno, kolko dni po vgnezdeni kravitvi. Kajti jaz sumim, da je bila tista rjava kapljica vgnezdena krv., pojavila se mi je pa dan pred predvideno M.

LP, :kuza::kuza:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pozdravček in vprašanje.
2.12.2004 11:02:56   
emaa
pravijo, da se pojavi okoli dneva predvidene M.
Lp
Ema

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?