donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotty4 ja tako mi je to predstavila tudi gospa na CSD-ju, saj sem se malo zamislila, ampak imam prijateljico, res dobro dobro prijateljico, ki že dvanajsto leto poizkuša zanositi pa ne uspe in ne uspe, ne sprašujte me kaj vse sta že s partnerjem dala skozi pa nič pozitivnega, ravno tako imat vloženo vlogo za posvojitev ampak vse to se jima odvija tako počasi in verjetno se tudi vam in potem sva se pogovarjali tudi to, v bistvu bi bil to njun otrok samo jaz bi ga donosila, ker njej gre vse naprej, nekako do petega tedna zdrži potem pa samo hudo zakrvavi in je vsega konec. Punce hvala vam za vaše mišljenje, verjetno imate res prav in so moja čustva do prijateljice mogoče malo preveč močna na koncu bi pa verjetno trpela jaz ko bi mogla dati dete iz rok. Šeenkrat hvala Predstavljaj si tudi, da bi bila v tem primeru s tem otrokom v stiku ... Bi ga redno videvala ... Hudo, po moje. Sicer se meni ne zdi prav, da te možnosti pri nas ni. Če so nekatere ženske pripravljene donositi otroka za drugo žensko, zakaj pa ne? Jaz dvomim, da bi lahko, nekatere pa so mogoče prave za to. Škoda je tudi, da so pri nas tako zapleteni ti posvojitveni postopki ... Ampak ne bom odpirala že tisočkrat načete teme ... IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: lotty4 verjetno imate res prav in so moja čustva do prijateljice mogoče malo preveč močna na koncu bi pa verjetno trpela jaz ko bi mogla dati dete iz rok. Šeenkrat hvala Tole bi se zgodilo definitivno, prijateljice zagotovo nebi imela več. Ker bi ji obrnila hrbet in vse kar potegne za sabo... In ne, tega nebi naredila v nobenem primeru. Za nobeno ceno. Če ti ni usojeno imeti otrok, ti pač ni. Je hudo ampak tako pač je. Po moje ni tako preprosto - če ti ni usojeno imeti otrok, ti pač ni ... Ker nekatere ženske, ki jih ne morejo imeti, imajo precej močnejši materinski čut kot npr. nekatere, ki jih imajo!! Zase vem, da bi me to najbrž uničilo, da jih ne bi mogla imet. To ni taka mala stvar, da bi se reklo, da tak pač to je.
|