Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 13:51:49
|
|
|
|
kaja26
|
žalostno
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 14:00:13
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2mama ... in to oba! po dveh letih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne vem zakaj se mi zdi, da se bo to meni in moji tudi zgodilo.... pri dveh otrocih to sploh ne bi bilo nič nenavadnega...
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 14:06:14
|
|
|
|
Nika v službi
|
Sorči, ampak meni pa to ni normalno, sploh pa ne po dveh letih! Pa tudi če imaš kup otrok, so to datumi, ki se jih ne bi smelo kar tako pozabiti.... Brez zamere prosim.
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 14:06:22
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2mama ... in to oba! po dveh letih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj še bo čez 20 let?
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 14:08:08
|
|
|
|
piščanc
|
in kaj pol, pa zdaj nadoknadita datumi so res tako nepomembni v življenju
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 14:10:06
|
|
|
|
2mama
|
to se tudi jaz sprasujem. vem, da ni opravicil, ampak je dejansko tako: dva gomazeca malcka, bajta tik pred selitvijo in totalna frka v sluzbi. se pa clovek res zamisli.
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 14:11:06
|
|
|
|
2mama
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc in kaj pol, pa zdaj nadoknadita datumi so res tako nepomembni v življenju mas tud prav. kaj ti bo tisti en dan slinjenja? vazno je, da celota stima.
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 14:13:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2mama IZVIRNO SPOROČILO: piščanc in kaj pol, pa zdaj nadoknadita datumi so res tako nepomembni v življenju mas tud prav. kaj ti bo tisti en dan slinjenja? vazno je, da celota stima.
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 14:34:09
|
|
|
|
Špelca21
|
Se zgodi tudi najboljšim. Ne se sekirat važno da se mata rada pa da si to pokažeta vsak dan ne samo tisti en dan v letu.
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 14:52:34
|
|
|
|
nuala
|
Jaz na obletnice, rojstne dneve in božičke itak ne dam veliko.
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 15:10:10
|
|
|
|
blue sky
|
se zgodi
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 15:21:20
|
|
|
|
AKP
|
Midva se še samo na okrogle obletnice spomnima . Ostale vmes ponavadi vedno pozabima. Deseto sva praznovala in tudi zdaj pri dvajseti bova preživela lep večer. Po vseh teh letih pa mi res ni pomembno, da se spomnim ravno na ta dan, važno je da se ostale dneve glihava.
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 20:21:16
|
|
|
|
eya
|
Se čisto strinjam s piščancem
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 27.7.2007 22:54:45
|
|
|
|
tajtaja
|
MIdva pa tega ne pozabljava. Imava fajn izgovor, da se kam odpraviva popolnoma sama in uživava na polno .
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 28.7.2007 20:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
A se nisi spomnila, sicer z malo zamude, ampak vseeno....? Pa imata dodaten dan v dobrem za praznovanje .
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 28.7.2007 20:31:29
|
|
|
|
jade1
|
Pa kaj je to kaj takega? Midva sva tudi pozabila oba na 4 obletnico. Al je bila 5? Saj se imava rada skoz ne samo na tisti datum.
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 30.7.2007 16:15:39
|
|
|
|
zarjica
|
midva pa tega nebi mogla pozabit....pa itak da ni nič ekstra na dan obletnice, ampak tolk da se spomniva. Skuham dobro večerjo (njegovo najljubšo jed), ... Ja, saj men tud ni, da bi se takrat nekaj slinla, ker nebi bilo spontano. Ampak vseen - paše mal popestriti vsakdan.
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 8.8.2007 15:13:19
|
|
|
|
hrchy
|
ah ne se sekirat... vem da je polno ljudi, ki praznujejo celo obmesecnice (no, saj ce jim pase, sem vesela za njih) ampak... ce ti kdo rece, da ga zaradi tega nimas dovolj rada... khm, khm... midva sva se ze nekajkrat trudila dolociti en datum, ki bi nama bil za "obletnico" (nisva porocena), pa se zmeraj na novo zacneva rezat, zakaj bi se sploh obremenjevala s tem. Lubcka (ne enega, amapk vec) itak dobi vsak dan, kaksen poseben rompompom prav za obletnico se nama pa zdi zelo.. kako bi rekla... plitek oz. prav na en in isti dan vsakic nepotreben. Si pac pripravljava presenecenja in razne pozornosti kadarkoli se kdo spomni ali pa vidi da bi drugi si nekaj zelel... mogoce bo drugace, ce bova nekoc porocena... ampak mislim, da ne...
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 8.8.2007 21:09:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 sva že enih parkrat . Pa sva samo 10 let poročena. Kaj bo šele, ko bova se bližala 20. Vsaj polovica jih bo pozabljenih
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 9.8.2007 9:07:30
|
|
|
|
Bralec
|
Eh, sam da ne pozabta, s kom sta poročena.
|
|
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 9.8.2007 9:10:59
|
|
|
|
ally1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bralec Eh, sam da ne pozabta, s kom sta poročena. se čisto strinjam z izjavo . Važno je da se imata rada.
|
|
RE: pozabila na obletnico poroke... 9.8.2007 11:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2mama to se tudi jaz sprasujem. vem, da ni opravicil, ampak je dejansko tako: dva gomazeca malcka, bajta tik pred selitvijo in totalna frka v sluzbi. se pa clovek res zamisli. To pa ni opravičilo,draga moja.Ne.ne!!!! Mene vzemi za izgled Trije otroci,polna hiša,na tisoče "blemov", vsakdanji boj za preživetje,pa še niti enkrat nisva pozabila na najino obletnico. Trideset se bo pisalo naslednje leto,celih trideset let lepega in slabega,pa smo "progurali" do te obeltnice.Res,da tiste umesne ne praznujeva,okrogle pa obvezno.
|
|
|
| Stran: [1] |
madežiMC09S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarjeVanish (
32%)
Ariel professional (
14%)
trdo milo DM (
5%)
nič od naštetega (
27%)
perem samo s praškom (
21%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!