Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana temperatura 37.3 21.1.2010 15:51:36
|
|
|
|
ledenaa
|
zanesljivi so bolj navadni kot ušesni! če je ok hodim
|
|
|
|
RE: povišana temperatura 37.3 21.1.2010 15:52:13
|
|
|
|
Jessy
|
Načeloma se bi otrok zunaj ohladil, kar ne bi bilo slabo. Sama pa z vročino otroka ne vozim ven, pa še sama ne vem zakaj. Morda zato, ker tudi mene niso, ko sem bila majhna.
|
|
RE: povišana temperatura 37.3 21.1.2010 16:11:52
|
|
|
|
urška
|
kolikor jaz vm, moraš pri merjenju v ušesih in ritki odšteti 0,5. to, da je pri digitalnih treba odštet 0,2 pa nisem vedla. torej, če ima 37.9 - 0.5=37.4. mojemu se recimo to že ful pozna in je ves utrujen in zaspan. tako, da jaz ne bi šla ven. če bi bil pa čisto ok, potem najbrž take majhne temperature sploh opazila ne bi.....
|
|
|
|
RE: povišana temperatura 37.3 21.1.2010 16:20:10
|
|
|
|
liliana
|
Raje se zanesi na navadni teromometer, pri ušesnem je potrebno biti precej pazljiv, da se točno izmeri (ga pazljivo in pravilno vstaviti) potrebno je meriti vedno v enem ušesu, ker je izmerjena temperatura v levem ušesu drugačna od desnega..... in če si mu izmerila temperaturo 37.3 pod pazduho samo enkrat, mu je lahko samo vroče in v takem primeru bi jaz šla ven.....če pa ima povišano temperaturo že nekaj časa pa se mu nekaj kuha......
|
|
|
|
RE: povišana temperatura 37.3 21.1.2010 18:15:02
|
|
|
|
Hope2
|
Ja, grem ven
|
|
|
|
RE: povišana temperatura 37.3 21.1.2010 18:17:51
|
|
|
|
TomTaylor
|
pri rahlo povišani temperaturi in tem mrazu (pri nas je -10) jz ne bi hodila ven. Niti, če mu je trenutno samo vroče.
|
|
RE: povišana temperatura 37.3 21.1.2010 20:01:12
|
|
|
|
ivao1
|
če se otrok dobr počuti kljub rahlo zvišani vročini mi gremo vn na zrak za kake pol urce, ne dovolim pa noret.
|
|
|
|
RE: povišana temperatura 37.3 21.1.2010 21:56:27
|
|
|
|
J.L.
|
predvidevam, tako je odgovorila tudi Tanč, da je po vsej verjetnosti temp, kar reakcija na cepljenje. samo da ni kaj resnejšega.
|
|
|
|
RE: povišana temperatura 37.3 21.1.2010 22:06:36
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. predvidevam, tako je odgovorila tudi Tanč, da je po vsej verjetnosti temp, kar reakcija na cepljenje. samo da ni kaj resnejšega. aha, cepili ste se...zna biti od tega ja, ampak tudi cepljenje nekoliko omaje imunski sistem, zato jz otroka kakšen dan ali dva ne bi pretirano izpostavljala tem nizkim temperaturam. Jz naslednji dan po cepljenju (zdaj ko je zima in te mrzle temprature) raje večkrat dnevno in intenzivno prezračim stanovanje ali pa na kiper odprem okno v sobici. Ko pa temperatura gre spet na normalno takrat pa greva spet ven. Jaz sem pač bolj previdna zdaj, ker sem imela s tavečjo pač slabše izkušnje.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?