Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana telesna temperatura 21.1.2006 17:20:29
|
|
|
|
total
|
Če vročina traja več kot 3 dni ga pelji.
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura 21.1.2006 17:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! Ja vse je možno,lahko so zobki,lahko se kaj kuha.Ponavadi je predhodnica kakšne viroze povišana temperatura,kar nekaj vzrokov je možnih. Zato pa,če se bo vročina ponavljala tri dni in bila visoka,je bolje,da stopiš do zdravnika.
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura 21.1.2006 17:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi samo to povedala: kadarkoli sem jaz našo zdravnico klicala, ko je bil Tibor še tako majhen, kot tvoj otrok, in je imel vročino akli karkoli, mi je rekla, naj se prideva pokazat, ker je še tako majhen. Ker če gre pri majhnih otrocih kaj narobe, gre zelo. Drugače pa zdravnik v meni pravi, da gre za 5. otroško bolezen. Jutri ali pojutrišnjem bo vročina padla in hkrati se bodo pokazali izpuščaji.
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura 21.1.2006 18:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, ja, 6. otroška bolezen. Ti dve vedno mešam. Nisem čisto zdravnica, pa se zgodi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......