|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povem direkt ali nastavim past?
30.12.2007 22:11:13   
Anonimen
Živimo v hiši s tastom in taščo. Tašča pije (pomagat se ji ne da, ni stvari s katero ji bližnji niso hoteli pomagat). K nam prihaja na kratke obiske, nič hudega...v glavnem ne bom rekla ravno da sem vesela obiskov, vendar bi lahko bilo huje.
Midva načeloma nimava nikoli alkohola v hiši, mogoče kdaj kakšen pir. Sva pa dobila v dar jeger. No in ugotovim, da je jeger popit...no midva ga nisva, ostalo je mogoče deci. Imam dve ideje...no tri.
1. V jeger nalijem ful popra, da se bo naslednjič zakozlala
2. takoj se ji zoperstavimo ali počakamo na prvo točko
3. ta je pa sigurna...ko nas ni doma so vrata zaklenjena.

Kaj menite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povem direkt ali nastavim past?
30.12.2007 22:12:50   
Anonimen
Hm, ja jst bi vrata zaklepala no. Če ji boste kej rekl bo itak zanikala. Popra pa ji res neb dala no, lubi bog....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2007 22:16:57   
pikalonca
Kar vrata zakleni, pa bo najbolj ziher.
Ampak tale s poprom pa je plodna, moram rečt user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2007 22:18:04   
Anonimen
Pa saj nisi otrok no, da bi se šla neke ogabne igrice.. Kar zaklepaj, pa bo.. user posted image

(odgovor članu pikalonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2007 22:18:31   
BAMBINA_
Če smo precizni, bi lahko rekli, ne le, da pije, pač pa tudi krade. Jaz bi jo v naravnost vprašala, kako si dovoli stikat po mojem stanovanju in si jemati stvari, ki niso njene.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 22:19:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikalonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 22:20:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2007 22:23:46   
Anonimen
In če je alergična na poper? Boš lahko imela krivdo do konca življenja na svoji duši?

Pa prav otročje ste že s takimi butastimi temami .user posted image  Sploh ne znate pomislit na posledice ki lahko pridejo s takimi otročjimi igricami...

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 22:26:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2007 22:29:27   
Gina
Najbrž prej nisi imela takih izkušenj, ampak vsi pijanci to delajo. Meni je na morju zmanjkala vsa pijača iz hladilnika v roku enega popoldneva - skoraj liter viskija in par pirov, ko smo imeli ene obiske in šli na plažo brez njega, ki je pil. Pa moja kolegica nima nobene pijače doma, ker četudi je rum za peko, ga njen spije, pa zapre, pa nazaj da, kot da je vse ok. IN takih primerov poznam še kar nekaj. Tako da je to pogost pojav. Ne morejo si pomagat. Tudi na obiskih kar spijejo, četudi iz shrambe. niti če jim rečeš, naj ne počno tega, ne morejo nehat. To je bolezen.

Zakleni vrata in to je to. Dokler si sama ne bo hotela pomagat, ji nihče ne more.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 22:39:36   
caillou
Ja zakleni vrata, ne. 

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2007 22:59:05   
lojzika
Ko boš šla voščit novo leto ji preostanek jegra daj v darilno vrečko pa ji ga nesi

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2007 23:03:43   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Ko boš šla voščit novo leto ji preostanek jegra daj v darilno vrečko pa ji ga nesi

Dobra ideja, ne dobra, odlična user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2007 23:12:25   
kaya2007
ha ha, čeprav bi rada vidla njen izraz, ko bi spila poper user posted image  ji je pa brez veze govort, priznala itak ne bo, spremenilo se pa verjetno ne bo nič. zaklenjena vrata-volk sit in koza cela user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2007 23:16:59   
Anonimen
Ne vem no, a se sam men zdi to full grdo, da se tkole norce delate? OK, pač pije, če te moti samo to, da pije tvojo pijačo, pa zaklepaj vrata, a ne de?

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 23:23:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2007 23:26:19   
Anonimen
Pijanec bo tajil vedno, da pije, da je na skrivaj spil tvojo zalogo, da je brskal za pijačo po tvojem stanovanju. Poper? Malo močna je tale. Mogoče imej veliko veliko steklenič pijače po kuhinji kao skrite, pa notr nalij ala vodo, malinove, čaj,... kamlu bo videla, da ste jo pogrunatali pa bo prenehala. Pa jaz bi obvezno zaklepala.

Pri nas v službi smo imeli eno omaro, kjer smo imeli vino in ostale žgane pijače (teh je bilo večina). Vse je bilo OK precej časa in omare nismo zaklepali, ker smo izgubili ključ. No, kakšen kozarček ali pa še to ne smo spili, če je imel kdo roj. dan ali ap ob praznikih, da smo nazdravili. Potem pa je en drinker iz podjetja zavohal kje je pijača in je začela zmanjkovati... Nato smo v steklenice nalile vodo tam kjer je bil šnops, malinovec,... in potem čez par dni pride kolega od tega drinkerja k nam čez vrata in reče, da se mu je potožil un drinker, da smo ugotovile, da en hodi pit "zalogo".user posted image user posted image user posted image No, tako smo tudi dobile potrditev kdo je bil - sej drug ni mogel biti.

Druga finta pa je bila, ko je od sestrične ex fant na veliko pil. In ko je prispal pri njej je vedno v sodčku zmanjkalo 1dl žganja. Pol se ej pa stric razpizil in rekel, da naj ne pije na skrivaj in naj mu reče, če kaj želi, ne pa da pride in je skoraj prazn, on pa povabi kolege.. In mu on reče, da so ga dvakrat nesli enim kolegom, k so meli roj. dan. Ja, vsakič en deci.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2007 23:26:46   
Anonimen
Meni s etuid zdi, da ni fletno ne njej ne njeni družini. Žalostno je tole vse skupaj. Zaklepaj vrata.

Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2007 23:40:29   
Anonimen
1. V jeger nalijem ful popra, da se bo naslednjič zakozlala

In da bo potem še bolj pila user posted image ...ker ste se norčevali iz nje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
31.12.2007 5:43:09   
Temari
Ko sem prebrala prvi post, se mi je pred očmi zvrtela zgodba o babici, ki naj bi pijana legla na dojenčka ter ga zadušila. Kljub temu, da se je zgodba drugače odvila, se mi je vseeno obrnil želodec.

Igrice so v tvojem primeru brezveze, ker tako ne boš dosegla nič. Če je javna skrivnost, da tašča pije, se z njo sooči. Direkt, brez zadržkov. Spremenilo se itak nič ne bo, če tašča tega sama ne bo hotela. Pa zaklepaj vrata! Če je potrebno, nabavi še dodatno ključavnico.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.12.2007 6:47:25   
lelaval
Pijanec bo tajil vedno, da pije, da je na skrivaj spil tvojo zalogo, da je brskal za pijačo po tvojem stanovanju. Poper? Malo močna je tale. Mogoče imej veliko veliko steklenič pijače po kuhinji kao skrite, pa notr nalij ala vodo, malinove, čaj,... kamlu bo videla, da ste jo pogrunatali pa bo prenehala. Pa jaz bi obvezno zaklepala.

Jaz bi isto naredila.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.12.2007 10:54:46   
Rožica I
Kaj pa, če bi ji nastavila novo steklenico in jo opozorila, da je to zdravilo in da se pije le po požirkih user posted image ?!

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.12.2007 11:16:50   
sandrca
Pri nas je tako, da tast tudi pije na veliko - ampak res na veliko (vsak ponedeljek ko so kante prazne, je notri po 8 do 10 praznih flaš od vina) in ko nas ni bilo doma, se je sprehajal po našem stanovanju. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer res nisem nikoli pomislila na to, da bi hodila gledat, če je kaj alkoholnega odnesel, ker pač midva nimava te navade, da bi pila, imava pa kar nekaj alkoholnega doma, tako da ne morem rečt, da nama je iskal alkohol.

Sva mu najprej na lep način povedala, da ne želiva da hodi k nama, da nama pošto lahko pusti na stopnicah, pa ni zaleglo. Zato sva pa začela zaklepat stanovanje. Sprva so bile besede zakaj zaklepava, pa sva mu povedala, da če mu ne zaležejo besede naj ne hodi šnofat k nama, bova pa zaklepala. In zdej že 3 leta zaklepava stanovanje. Žalostno ampak ja! Imam zdaj bolši občutek ko vem, da mi ne šnofa več v najinem delu hiše!     

Zato ZAČNITA ZAKLEPAT!!! Kljub besedam, ki ziher bojo!    

http://sandrcap.moj-album.com/

http://mojeigrarije.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.12.2007 12:25:13   
karmy
moja stara mama je pijačo skrila enkrat v moj otroški voziček, ko sem ga našla in odnesla moji mami za pokazat in vprašat kaj to dela pri meni, je moja stara mama znorela, moja mat jo je pa iz hiše vn vrgla... Alkoholizem je RESNA bolezen, kjer dela odvisnost, kot tudi pri drogah. Kot majhna punčka gledala kako mi je stara mama, ki sem jo drugače mela zelo rada, propadla - od zunaj kot znotraj...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu sandrca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.12.2007 12:39:52   
kaya2007
Najbrž nekaterim našim članicam manjka kakšna izkušnja, ki ni tako smešna (glede alkohola, mislim). Alkoholizem ni hec, babe.

no, jaz imam izkušnjo, ki tudi slučajno ni smešna. pa se vseeno znam smejat smešni ideji...nisem pa rekla, da je to pravi način za reševanje česar koli. ampak je to že druga zgodba, ker če bi hoteli reševati globje probleme, jih tudi zaklenjena vrata ne bojo rešili, ni tako!?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?