Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 4.5.2007 19:50:46
|
|
|
|
Vesna
|
največja velikost kolikor sem imela ob porodu,4 sem ful vesela,ker sem bila prej ploh.upam da tudi kaj ostane po končanem dojenju,kake mini3 bi bila zelo vesela.
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 4.5.2007 20:11:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Za eno cifro, ampak samo za kak mesec ali dva, potem so šle nazaj na normalo. Čeprav še dojim, nosim iste modrčke kot prej.
|
|
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 4.5.2007 20:28:58
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika Za eno cifro, ampak samo za kak mesec ali dva, potem so šle nazaj na normalo. Čeprav še dojim, nosim iste modrčke kot prej. Pri meni isto. Škoda jaz sem se pa vedno nadejala da bom enkrat priplezala kam višje od te boge A košarice
|
|
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 4.5.2007 20:44:19
|
|
|
|
mmž
|
odvisen od posameznice Jaz sem imela prej 75 B, po porodu, v bistvu že med nosečnostjo pa so se mi enormno povečale Sedaj imam 80 F. Zmeraj sem si želela velike prsi, sedaj to močno obžalujem! Saj veš kaj pravijo : PAZI KAJ SI ŽELIŠ!
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 4.5.2007 20:45:21
|
|
|
|
majas
|
Meni se niso nič. Zdaj še imam bolj majhne ker mi jih je tamala čisto pojedla. Pa se ne sekiram. Samo da je mlekec in je ona zadovoljna in sita!
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 4.5.2007 21:45:45
|
|
|
|
eya
|
Iz 75B na 80C, pa po porodu niti ne več toliko, so se že prej ppvečale. zdaj so pa spet male 75B.
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 4.5.2007 21:55:36
|
|
|
|
rainbow
|
ja, to so bili lepi časi , je bilo vsaj kaj za videt. zdaj pa je bolj bogo. se pa enim zelo povečajo, meni se niso tak.
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 4.5.2007 22:41:51
|
|
|
|
mmž
|
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow ja, to so bili lepi časi , je bilo vsaj kaj za videt. zdaj pa je bolj bogo. se pa enim zelo povečajo, meni se niso tak. sam mi verjemi da ni tako fajn. Men ni nobena majčka prav! Nekaj sem si jih kupila, ampak kljub temu hodim naokrog ko en revež! Škoda se mi zdi celo garderobo zamenjat, ker ko pa bom nehala dojiti upam da bo šlo kaj nazaj!
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 4.5.2007 23:10:17
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz nisem ravno obdarjena, pa sem imela 2 št. večje še celo leto in pol po porodu. Sem bila kar ponosna, sedaj pa ne več, ker sem zopet na stari številki. Pa take fensi modrčke sem si kupila, sedaj pa jih ne morem več uporabljat.
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 5.5.2007 6:11:38
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni se niso nič povečale, imam C in tudi po porodu je ostal C, jaz sem imela pa doma pripravljena 2 modrčka D.
|
|
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 5.5.2007 9:55:40
|
|
|
|
bucka01
|
Tudi jaz sem imela normalno 75B na koncu nosečnosti sem si pa kupila enega z cifro 90C ful hecen občutek ko te vsi gledajo. Posebaj sestra mi je zavidala. No sedaj 3 m po porodu imam pa 85B upam da tako ostane.
|
|
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 5.5.2007 10:05:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela prej 75B, tri mesece pred porodom sem si kupila 85C in še vedno nosim 85C (skoraj 7 mesecev po porodu)...samo da mi sedaj, ko jih škrat sprazne, kar malo dol visijo LP
|
|
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 5.5.2007 10:11:18
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jaz sem imela pa prej vedno B85, včeraj sem si šla pa kupit nov modrček in sem kupila 80D....mojmu se oči kar svetijo
|
|
|
|
RE: povečanje prsi po porodu 8.5.2007 9:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
iz 85B ali C odvisno od modela do 95D zaenkrat po enmu mescu zizanja
|
|
|
| Stran: [1] |
ImeMiška2006Katero ime za punčko vam je lepše:Leja (
9%)
Tara (
16%)
Nina (
19%)
Teja (
10%)
Sara (
25%)
Gaja (
20%)
Število vseh glasov: 654Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!