|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povečanje prsi
6.12.2012 16:19:53   
Anonimen
tiste ki jih nimajo lepo naprošam da se z komentarji zadržijo, hvala lepa za razumavanje.
imam željo po povečavi prs od 18 leta, ko pa sem nehala dojit pa se je ta želja močno povečala. po porodu vse kar mi je ostalo sta dve grdi čajni vrečki. prosila bi za nasvete tistih ki ste to naredile, kaj je dobro pred tem vedet, sicer sem večino že prebrala, pa vseeno. kam na operacijo, kakšne vsadke, kako po operaciji nazaj na delo, možne kompikacije ki ste jih ve imele, izkušnje. kako ste to povedale svojim staršem? hvala za odgovore, lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povečanje prsi
6.12.2012 16:21:53   
Anonimen
Glede na to,da sprašuješ kako povedati svojim staršem menim,da nisi pripravljena na ta korak!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2012 16:30:32   
Anonimen
kako si pa ti rešila to situacijo če smem vprašat? moji starši so 100 na uro za svetom, in me zanima kako ste same to izvedle. zame je to big deal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2012 16:34:06   
Anonimen
Jaz sem odrasla oseba,ne potrebujem dovoljenje ali karkoli svojih staršev. Moje telo ne njihovo in to se njih ni nič ticalo.
Ja priporočam fabjana,on pove kaj,kakšno bi najbolj ustrezalo,kaj je dobro.Pa še na obroke dajejo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2012 22:58:30   
Anonimen
to drži, je pa meni še vseeno mogoče malo neprijetno, ampak bom že. hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2012 11:56:06   
Anonimen
Jaz sicer nimam te težave, da bi potrebovala povečanje-vsaj zaenkrat ne. Menim pa, da se mora ženska sama pri sebi odločit. Sigurno ti bo dala neko samozavest in se boš sama veliko bolje počutila. Če te to zelo bremeni si prsa povečaj ne glede na to kaj okolica pravi.  Ne glede na starše. Lahko jim prav mirno poveš, da se nisi počutila dobro in da te bremeni že veliko let in se boš po operaciji počutila bolje. Telo je tvoje in tudi starši bodo sprejeli s časom..

Meni sicer niso všeč ''umetne'' prsi in vedno več je tudi moških, ki so istega mnenja. Verjamem pa, da so lahko tebi tvoje prsi zelo ''grde'' in se moraš sama odločit.

Jaz bi ti tudi priporočala Fabjana. Sem bila pri njemu za mnenje o popravku nosu (vendar sem ga raje sprejela takšnega, kot je in se imam takšno tudi rada).

Za razmislek bi ti še rada omenila, da pomisliš na ta tujek, ki bo v tvojem telesu. Moja mama je zbolela za rakom na prsih in šla na rekonstrukcijo vendar telo tega ni sprejelo. In tudi bolezni ni preživela... user posted image  Od takrat sem jaz malo bolj prijazna do same sebe in svojega telesa. Ker konec koncev je res pomembno, da smo zdravi, lepota je na ''drugem'' mestu. Pa nočem moralizirat, res ne, ti kar sebe poslušaj, samo moje misli sem tu zapisala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2012 13:43:25   
dreamhorse
Pobrskaj malo po forumu, ker sem nekje na to temo že odgovarjala..
Da povzamem... sestra je bila pri Fabjanu. Vsadke si je dala nad mišico, po določenem času se ji je naredila ovojnica, odstranitev vsadka, 6 mesecev celjenja in ponovno vstavljanje... To se naredi zelo v redkih primerih...
Če greš, h kateremu koli, daj vsadke pod mišico.. bolečina po postopku je večja, sicer pa tako boli kot pra....
Po posegu je šla takoj domov, 14 dni ne smeš dvigovat težkih stvari, sicer pa imaš pri vsakem dr. prej posvet in lahko take stvari vprašaš...
Če si želiš, pojdi... zavedat se moreš, da je to tujek v telesu, ki ga telo lahko pač zavrne in za te reči ne moreš krivit ne enega ne drugega zdravnika..
Srečno pri odločitvi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2012 13:49:49   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Meni sicer niso všeč ''umetne'' prsi in vedno več je tudi moških, ki so istega mnenja. Verjamem pa, da so lahko tebi tvoje prsi zelo ''grde'' in se moraš sama odločit.

Lepota in grdota "is in the eye of the beholder".

Gre za tvojo lastno predstavo o sebi, ki mimogrede nima nič veze s prsmi. Prsa si pač "našla". Če bi bila tvoja samopodoba o sebi še slabša bi našla pa še kaj druega. Negdo je plešast, pa si gre "vsaditi" lase, kot da je potem lepši. Nič ni lepši. Še vedno vsi vidijo, da je "plešast". Človeka ne definira plešavost, majhne prsi,... Človeka definira njegova notranjost. Tako glede predstave o sebi, kot v odnosu z drugimi.

So lepi ljudje po zunanjosti, ki jih dojemamo kot grde in so grdi ljudi po zunanjosti, ki jih dojemamo kot lepe. Iz tebe nobena operacija ne bo naredila boljše mamice, boljše žene, boljše sosede, boljše prijateljice, boljše tete... Zato je z operiranjem zunanjosti popravljati notranjost, slepa ulica.

Pa ne sedaj razumeti, da sem proti. Poskusi razumeti to, da po operaciji, ko se boš počutila kot boljša oseba, to še nisi (kar pa ne pomeni da si sedaj premalo dobra).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2012 14:08:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lepota in grdota "is in the eye of the beholder".

Gre za tvojo lastno predstavo o sebi, ki mimogrede nima nič veze s prsmi. Prsa si pač "našla". Če bi bila tvoja samopodoba o sebi še slabša bi našla pa še kaj druega. Negdo je plešast, pa si gre "vsaditi" lase, kot da je potem lepši. Nič ni lepši. Še vedno vsi vidijo, da je "plešast". Človeka ne definira plešavost, majhne prsi,... Človeka definira njegova notranjost. Tako glede predstave o sebi, kot v odnosu z drugimi.

So lepi ljudje po zunanjosti, ki jih dojemamo kot grde in so grdi ljudi po zunanjosti, ki jih dojemamo kot lepe. Iz tebe nobena operacija ne bo naredila boljše mamice, boljše žene, boljše sosede, boljše prijateljice, boljše tete... Zato je z operiranjem zunanjosti popravljati notranjost, slepa ulica.

Pa ne sedaj razumeti, da sem proti. Poskusi razumeti to, da po operaciji, ko se boš počutila kot boljša oseba, to še nisi (kar pa ne pomeni da si sedaj premalo dobra).

user posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2012 14:34:47   
Anonimen
jaz sem si jih povečala pred kratkim. to je bila moja želja dolga leta, po dojenju se je pa samo povečala.
kar se tiče staršev, povedala sem samo mami, ki je bila proti, ampak sem polnoletna, telo je moje, tako da me njeno neodobravanje ni odvrnilo od tega.
jaz sem bila operirana pri dr. Testenu, sem ful zadovoljna, tako z odnosom kot z njegovim delom, tako da jaz ti priporočam njega.
imam anatomske (kapljičaste) vsadke pod mišico. bolečina je prve tri dni kar huda, potem je pa vsak dan bolje. jaz sem bila doma en teden, potem sem šla pa v službo, res pa je, da delam v pisarni, tako da mi ni bil problem sedeti za računalnikom.
več informacij boš pa itak dobila na prvem pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2012 12:09:50   
Anonimen
Operacijo sem imela lani pri dr. Fabjanu - meni je bilo vse super: pred in po operaciji. Vsadke imam pod mišico. Res me je fajn bolelo kakšne dve uri po peraciji, potem pa so tablete primle in se je dalo normalno prenašat vse skupaj. Tablete dobiš tudi za domov. Prve dni pa rabiš nekoga za pomoč, ne stoj bit sama.
Glede velikosti sem hotla, da dr med opercijo sam vidi kaj mi najbolj "paše" (med C in D) - zdej mam dobro C. Nekaj pa obžalujem - da si nisem dala povečati prsi že zdavnaj (zdej mam 30)...ampak ok..

Starši...kaj?? Mene ni zanimalo kako si misli en človek o tem, pa moj fant je bil absolutno proti (zdej je itak navdušen..), straši so bli itak skeptični, ampak WHOOO CARESSS!!!

Samo nekaj bi spremenila - po operaciji, ko se je telo "navajalo" na nove lepotice, je treba skrbet za imunski sistem. Jaz nisem nič dodatkov jemala, razen zdrave prehrane pač (premalo) in sem prve tri mesece imela skoz neke prehlade z nizko vročino. Sej nič takega, ampak vseeno, je treba pazit.

Cenovno?...odtehta vsak evro opravljeno delo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2013 11:03:32   
robika
Zdravo,jaz imam že dobro leto povečane prsi z vstavki Mentor,povečal mi jih je dr.Vrbanec v Murski Soboti in morem rečt da sem zelo zadovoljna,pa treh otrocih so bile čisto prazne zato mi je moj možek za rojstni dan podaril povečavo in ni mi žal,vsadki so pod mišico,brazgotin se ne vidi jaz pa se zdaj veliko bolje počutim...to je pa edino kar je važno-jaz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?