mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo Nobena ni povedala (tiste,ki ste v hiši s taščo),kao gledate na to,če pride svak,svakinja in takrat npr.zunaj s taščo,tastom pečejo na terasi(tam se gre tudi iz hiše),vas ,ki ste v hiši pa ne povabijo. Kako gledate na to?In ,če se to stalno ponavlja.Mož je pri tem malo užaljen,da mama dela takšne razlike. Kako gledam na to? Da s temi resno nekaj ne štima. In ravno zato, ker se bi mi zdeli bolani, se ne bi sekirala-v tvojem primeru kot snaha. naj ti povem, da se je tudi moj sekiral, zaradi njegove potegjene žlahte, pa sem mu samo rekla, naj pogleda svojo hčerko,družino ki jo ima, življenje ki si ga je ustvaril...in se je nasmehnil. kaj mu bodo ljudje, ki komaj čakajo, da pri njem najdejo napako in pol od sreče ne vejo kaj bi. lani nas je njegova teta povabila na 60ko in je mož imel moško srajco, ki se je zapenjala kontra kot ostale moške srajce. Začeli so se delat norca iz mene, kakšno srajco sem mu kupila. takrat sem vidla, da njim res ni pomoči... Đizs, kaj pa ima veze kam se gumbi zapenjajo, če je moška srajca . pol si lahko misliš pod kakšnim drobnogledom je bil. na meni nikoli niso našli napake, takrat pa so jo....kupila sem mu , po njihovem' žensko srajco. Naredili pa so i tega pravo fešto in niso nehali bolano ljubosumni so, ker njihovi otroci nimajo tega kar ima on, zato so ga ogoljufali, pri dediščini, da po babici ni dobil nič. Tudi takrat je bil zelo prizadet in sem mu rekla, da tega kar sta onadva imela z babico, mu pa nihče ne more vzet in se je pomiril. nenja duo...to kar sem napisala ni nič proti temu, kakšne grdobije so govorili o njem in mu jih naredili.... ne morem napisat. že dva krat je ena teta moji mami bluzila neumnosti, pa kaj češ. Norih ne moreš spremenit. Ti možu stoj ob strani. bognedaj da bi mu rekla, kaj čez njih. samo opomni ga kaj je najbolj pomembno v vašem življenju, da oni pač takšni so. zato bosta pa vidva poskrbela, da boste s svojimi otroci imeli lep odnos. boli ga, ker to počnejo njegovi, ker ne marajo njegove družine. Verjamem, da je še marsikaj narobe z njihove strani, da jih tako žre, da vas iz jeze ne povabijo. probajte se ne ozirat na njih, ker vam bo lažje. Ti povem, da bolj je moževa žlahta gobcala, bolj nama je šlo na smeh, lažje sva napredovala. Če ne bi doživela na lastni koži, bi teško verjela. Držite se.
< Sporočilo je popravil mika -- 31.5.2009 8:48:05 >
|