Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 9:54:00
|
|
|
|
Grascakinja
|
Če se spusti do vodoravnega položaja, JE primeren za novorojenčke. Košara je bolj za jesensko/zimske dojenčke, zaradi mraza in tako, če boš rodila poleti, je ne rabiš, bo :duda: v njej prevroče. Veliko sreče pri nakupu!
|
|
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 10:01:14
|
|
|
|
drejci
|
pupa hvala,...rodila bom septembra, tako, da bo bolj zimska dojenčica:)...mogoče res ne bi bilo slabo če bi se odločila še za košaro....
|
|
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 10:03:31
|
|
|
|
malika
|
Kupi košaro!!!! Nobeden voziček, se ne poleže tako, da bi bil 100 zravnan tako kot to omogoča košara. Moj prvi je zimski in smo kupili košaro; zdaj pričakjem poletnega in če košare še ne bi imela, bi jo 1000000% kupila. Lp
|
|
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 10:33:37
|
|
|
|
TVN
|
Jaz tudi pričakujem septembrčico in prav tako sem naročila Quinny Freestyle 3XL Comfort, vendar sem zraven naročila tudi košaro. Načeloma bi se dalo zdržat tudi brez nje, vendar ker bo zima, pa nasploh se mi zdi praktična, ker dojenček lahko notri tudi zaspi za več časa, tako da... priporočam košaro. Mimogrede, Sonček ima Quinny-ja v akciji za 79.990 SIT, trenutno je to najceneje. LP!
|
|
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 10:56:07
|
|
|
|
drejci
|
ja sem študirala, da bom voziček naročila pri sončku, košaro pa bom kupla v BC, ker jo imajo sedaj v akciji, okoli 39.000,00 sit lp
|
|
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 11:10:51
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz pa ne bom imela košare, PDP 22.07.
|
|
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 11:11:10
|
|
|
|
Pia73
|
Sam kupila še tudi nisem nič,... :ups::ups::ups:
|
|
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 11:38:42
|
|
|
|
chips
|
Jaz pa sem v soboto gledala po raznih trgovinah n mi je v eni trgovini prodajalka svetovala(imajo večinoma vozičke Peg-Perego) model pramette. Ki sta dva vozička(košara in športni voziček) v enem pa še zloži se tao kot dežnik,ampak me motijo kolesa jaz bi imela voziček z večjimi kolesi sedaj pa nvem kaj naj naredim,ker drugače je pa zelo fajni.
|
|
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 11:49:21
|
|
|
|
TVN
|
Ja, Pramette zna biti zelo ekonomična opcija, če se seveda lahko "sprijazniš" z malimi kolesi. Meni absolutno niso všeč, zato je bil Quinny praktično edina izbira.
|
|
|
|
potrebujem vaše mnenje... 6.6.2005 11:52:46
|
|
|
|
drejci
|
se strinjam z Niko....:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?