Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elis30 ČE ME KAJ JEZI,JE TO KO PREBIRAM NA FORUMU KAKO PANIČARITE BREZ VEZE! MA GLIH ZA TRI KAPLJICE IZCEDKA NI TREBA IT NA BOLNIŠKO,KAJNE?SE OPRAVIČUJEM ČE BOM KOGA UŽALILA,SAMO PUNCE NE TAKO PANIČARIT BREZ VEZE IN VEDNO NEKAJ GRAJAT GINEKOLOGE! Berem tole temo, in kar nisem mogla mimo tegale posta. Draga elis30, ne vem, če že maš kakšnega ali delaš še ne enem, iz tvojega odgovora je namreč razvidno, da sam podobnih težav nisi imela. Moje načelo je, da če ne morem pomagati, tudi ne grajam, čeprav je včasih res kak hecen problem. Vendar je tisti posameznici, ki o tem piše, zelo pomemben. Nikomur ne privoščim tega, kar sem jaz dala skozi, ko sem mela ss, in popolnoma razumem tole punco, kako je prestrašena zaradi izcedka. Naj te namreč podučim, da NOBEN izcedek v nosečnosti (krvav) NI NORMALEN. Lahko se seveda zgodi, da je kljub močnejšim krvavitvah vse v redu, vendar količlina krvavega izcedka ni sorazmerna z možnostjo spontanega splava. Sama sem prav tako imela sprav le malo rjavkasteg izcedka, šele potem malo krvi, vendar nikoli veliko. Takoj sem šla v bolniško, dobila Dabroston, res sem skoz počivala, pa mi žal ni pomagalo. Je pa res, da mi je G povedala, da tud popolno mirovanje ne bi preprečilo splava, tako da... Vendar za božjo voljo, ne obsojaj punce, ker jo skrbi za svojo pikico, ker ne veš kako je to grozno, ko hodiš s takim strahom na WC gledat, če bo spet kaj na hlačkah ali ne! To je grozljiv občutek, ne bom ti niti rekla, da se poskusi postaviti v njeno kožo, ker če kaj takega sam ne doživiš, ne veš kako je! Malo potrpljenja prosim, tudi tvoji problemi, se tebi verjetno zdijo veliki problemi. Tebi Alisa, pa svetujem, da če te tako zelo skrbi, pojid nazaj in ZAHTEVAJ bolniško in Dabroston, in mu pač razloži, da te zelo skrbi. Pa ZELO pomembno je , da si čim bolj pomirjena, čeprav vem, da je to zelo težko, vendar je zelo pomembno.
|