|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potrebujem tolažbo
21.11.2007 22:33:00   
draganav
Kot sem že danes pisala, imava z mojo pikico spet vročinouser posted image user posted image . No, ni šla čez 37.5, ampak smo že en teden na AB (zaradi ušeska) in že dva tedna doma.
Danes sva šli k zdravnici, jo je pregledala, vse je super. Rekla nama je, da počakam par dni, če bo kaj več morava pa dat vodo in kri ( au in tuljenje).

Vglavnem problem je v tem, da ko je bila 2 leti doma sva bili čisto zdravi, razen uroinfekta leto nazaj. Septembra smo šli v vrtec, prvih nekaj tednov vredu tudi potem, sva bili največ kakšne 3 dni doma, dokler ni vročina popustila in se je pokazalo, da je vse vredu. Pa tudi taka je, da za vsako stvar dobi vročino.

Vem, da mamice pišejo, da morajo dati ti skoz in se tega tudi oklepam. A kaj, ko je veliko tudi takih, ki ga kar izpišejo. Komaj sva se navadili in misel na to, da bi jo morala izpisatuser posted image user posted image .  Vem, da ti včasih ne preostane drugega, če je res hudo. To z nama še ni tako. Potrebujem vzpodbudouser posted image user posted image , da ne obupam.

Najbolj se bojim kako bo, ko bova šli končno spet v vrtec. Joka ne več, ampak še vedno ni čisto sproščena. In kaj bo zdaj po dveh tednih, seveda upam, da bo do ponedeljka vredu. So imeli vaši sončki kakšno krizo, ko jih dolgo ni bilo?

In še enkrat. Se res te bolezni kdaj končajo in, da bomo kdaj v vrtcu cel mesec.???user posted image user posted image
Danes sem se kar zjokala, tako mi je hudo.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  TO RABIM!!!!!

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potrebujem tolažbo
21.11.2007 22:39:33   
Anuška79
Da, te bolezni se končajo.

Naš je bil tri leta popolnoma zdrav, brez enega smrkavega noska. POtem pa vrtec in zamašen nosek od prvega septembra dalje, dve pljučnici, dve virozi, norice, vnetih učk sploh nisem štela, na splošno pa smrkanje do konca maja. Letos je zdrav. Smo imeli sicer eno virozo, a se je pozdravil in je ok.

Verjamem, da je težko. Mene je bila groza, ker je bila njegova prva bolezen huda virusna pljučnica, zaradi katere sva bila tudi en teden v bolnici. Za malega pa je bil tudi šok. Pa smo preboleli in zdaj uživa.

Glede vrtca pa... naš je prvi mesec jokal, ko sem ga prihajala iskat, ker ni hotel DOMOV. user posted image Tu ti žal ne morem pomagati.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 22:52:40   
šnucika
Joj,saj ne vem, če ti bo to tolažba....
Moja nečakinja je stara 6let in pol....od kar je začela hoditi v vrtec, je bila non stop,ampak res non stop bolna.Viroze,angine, nahod na nahod,rota virus.....vse možno skratka.Nič ni pomagalo,nobeni vitamini,ne železovi preparati,ne med,ne pomaranče,nič skratka.Smo se je že navadili z zelenim šmrkljem pod nosom.
Sedaj je v prvem razredu in je še šmrkava,vendar....moram trkat....še ni zares zbolela.Sedaj tudi več je,prej je bila zeloooo izbirčna in nikoli lačna.
Upam,da je šla kriza "bolezni iz vrtca" mimo.
in se že bojim za mojo dveletnico,ki ni v vrtcu,pa je kljub temu bila že zelo veliko bolna.Kaj bo šele,ko bo šla v vrtec?

Drži se!Pa eno user posted image  za tvojo deklico.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 2:05:09   
Magi*
naša 3-letnica je tudi od sept. v vrtcu, prej nič kaj bolehen otrok, zdaj non stop neke viroze. je bila doma že tudi 3 tedne skupaj in, ko je šla nazaj, ni bilo problemov.

mene jezi bolj to, da pa naša nikdar ne zakuha pošteno, ampak ima samo malo vročine (do 38) in je nahodna, zdravnica pa nas je ravno danes okarala, da preveč kompliciramo in lahko malo damo v vrtec, če ima vročino do 37,5. meni se zdi to čisto mimo.

se tolažim, da bo tudi to obdobje minilo. je pa zoprno do amena.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 8:30:29   
Bonnie_RR
Moj tamali je začel hodit v vrtec aprila. Do konca junija, ko smo si vzeli "2-mesečne počitnice", smo bili non-stop bolani. Če potegnem črto, ugotovim, da je bil v vrtcu skupaj mogoče za 1 mesec. Pa hudo je bilo, ker se nikakor ni mogel navadit na en red, ker je bil čist zbegan s tem vrtcem. Malo v vrtcu, veliko doma, pa spet malo v vrtcu in spet veliko doma... Je bilo težko,ja.user posted image

Septembra smo spet začeli z vrtcem in je zdaj resnično veliko bolje. Do zdaj je samo 1x ostal doma par dni, ker je dobil nepojasnjeno vročino (2. dan vrtca) in smo pričakovali, da se bo kaj razvilo iz tega, pa je bila verjetno samo obrambna reakcija pred vrtcem. Zdaj smo zdravi, le prehlajeni malo, amak se je temu res težko izogniti.

Srečno, pa ne obupat!user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2007 9:44:17   
katka11
tud moj skratek, ki bo januarja dopolnil 3 leta je zacel septembra hodit v vrtec. od takrat je bil cele 3 dni popolnoma zdrav.skoz je smrkav, kaslja tud ze ves cas, cist zboli oz. ma 39 vrocine pa cez vikend in za praznike... zdravnica pravi, da je to normalno, da je vse virusno. tko, da v vrtcu se nismo veliko manjkali.
pri nas je blo pa tko, da je prvi teden tko mal jokal, drugi teden je blo noro je tulil po dve uri skupaj, zbudil se je ob 5ih, tko kot az in se mu je trgalo ker sem sla jaz v sluzbo. je norel, tulil, za mano ven iz bloka usel atiju in tko dokler ga ni oddal. atiju se je trgalo, men se je smilil in me je skrbelo, kako je pol u vrtcu a je cel dan ves nesrecen al kaj. in sem poklicala vzgojiteljico. pa mi je povedala, da takoj ko oci gre je nas sin u redu, je ful priden sodeluje itd.
no po enem tednu je nehal jokat, zdej sam se pravi, da ne bi sel in je mal zalosten, pol je pa u redu, joka tud ne.
kdaj bo pa konec s temi boleznimi bi pa tud jest rada vedla, ker smo seveda vsi trije ze od septembra bolniuser posted image .
no ampak glavno, da se je mali navadil in mu je kr lepo v vrtcu. vceraj je celo rekel naj pocakam mal, da je neki do konca narisal, preden sva sla.
ja se neki sm pozabla omenit. pol ko je nehal jokat, je bil pa name ful jezen. ko sem ga prisla iskat sploh ni hotel k menin sem ga komi domov spravila, mi je ocitno tolk zameril, ker sem sla v sluzbo al kaj. no to je trajalo pol se 14 dni, zdej me je pa spet ful vesel k pridem ponj.
sej bo pocasi...user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?