draganav
|
Kot sem že danes pisala, imava z mojo pikico spet vročino . No, ni šla čez 37.5, ampak smo že en teden na AB (zaradi ušeska) in že dva tedna doma. Danes sva šli k zdravnici, jo je pregledala, vse je super. Rekla nama je, da počakam par dni, če bo kaj več morava pa dat vodo in kri ( au in tuljenje). Vglavnem problem je v tem, da ko je bila 2 leti doma sva bili čisto zdravi, razen uroinfekta leto nazaj. Septembra smo šli v vrtec, prvih nekaj tednov vredu tudi potem, sva bili največ kakšne 3 dni doma, dokler ni vročina popustila in se je pokazalo, da je vse vredu. Pa tudi taka je, da za vsako stvar dobi vročino. Vem, da mamice pišejo, da morajo dati ti skoz in se tega tudi oklepam. A kaj, ko je veliko tudi takih, ki ga kar izpišejo. Komaj sva se navadili in misel na to, da bi jo morala izpisat . Vem, da ti včasih ne preostane drugega, če je res hudo. To z nama še ni tako. Potrebujem vzpodbudo , da ne obupam. Najbolj se bojim kako bo, ko bova šli končno spet v vrtec. Joka ne več, ampak še vedno ni čisto sproščena. In kaj bo zdaj po dveh tednih, seveda upam, da bo do ponedeljka vredu. So imeli vaši sončki kakšno krizo, ko jih dolgo ni bilo? In še enkrat. Se res te bolezni kdaj končajo in, da bomo kdaj v vrtcu cel mesec.??? Danes sem se kar zjokala, tako mi je hudo. TO RABIM!!!!!