Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 4.4.2007 22:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
V zivi meji mal poglej, ce so kake prazne hiske - vsaj jaz in ''sosolka'' sva v vrtcu zmeraj v zivi meji nadlegovali polze in iskali hisice LP
|
|
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 4.4.2007 22:10:34
|
|
|
|
TONČI.
|
Če niso v živi meji, so pa sigurno v kakšnem grmovju. Drugače ( sliši se čudno) je na britofih tega polno pri smeteh. Vsak ki ima na britofo kakšen grmiček jih vrže.
|
|
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 4.4.2007 23:02:19
|
|
|
|
karmy
|
eem... no sm misla da bo kera predlagala kakšno trgovino, ne pa ravno grme ob britofih... no hvala bogu da sem blizu tivolija da grem lahko po grmih iskat polže ...in ko ga najdem... kaj potem z polžem?
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 5.4.2007 0:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej so hiske prazne .. caki, sam v Tivoliju je kako tako grmovje kvecjemu ob zeleznici ali pa hmm .. tam pri igriscu pri kotalkaliscu. A ni ziva meja ob studentskih domovih v Rozni? Ja mozno, da jih majo v Prometeju, sam verjemi, da se ti bolj splaca po grmovju pogledat
|
|
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 5.4.2007 0:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Do kdaj pa rabis?
|
|
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 5.4.2007 0:25:06
|
|
|
|
karmy
|
čimprej rabijo v vrtcu... pa fajn bi blo da dobim razglednice od dolenjske ipd... no sj razglednice so najmanjši problem.. to še najdem...tiste hišice me zanimajo kje jih lahko dobim...k sm šla v Prometeja, pa tam so meli le od morskih polžkov hišice... takoj sm se spomnla na to trgovino... sm nimajo p.s. nisem v rožni več... na svojem sem...
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 5.4.2007 0:27:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, vem, da nisi vec v Rozni .. sam je zraven Tivolija. Ja nc, jutr mam agility .. pa je grmovje zraven .. Bom pogledala, al pa ce bom pol popoldne kej v Tivoliju. LP
|
|
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 5.4.2007 0:39:17
|
|
|
|
karmy
|
ja sej bi šla jzt pa morm jutr na eksurzijo it po celi ljubljani gremo lutat s profesorico.. madona se počutim ko ena 10 letnica, ko ji prvič razkazujejo ljubljano
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 5.4.2007 8:51:16
|
|
|
|
nanica
|
na Barju jih je na milijone v grmovju, pa prazne so
|
|
RE: potrebujem polžje hišice... 5.4.2007 9:42:06
|
|
|
|
piščanc
|
take potrebščine se najdejo tudi v Pro Mak - u na Vilharjevi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?