Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 12:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi če ne velja je lahko brez potrdila prisoten
|
|
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 12:59:33
|
|
|
|
kepica
|
Midva ga sploh nisva potrebovala. Rodila sem na Jesenicah.
|
|
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 13:30:03
|
|
|
|
metuljčica1
|
Jaz sem rodila v Slovenj Gradcu, materinske šole nisem obiskovala pa je lahko bil on vseeno zraven.Sploh niso kaj vprašali po kakem potrdilu.
|
|
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 13:36:25
|
|
|
|
Najaa
|
Mojemu ga prvič sploh niso pogledali. Mislim, da ne bo problema. Imam pa jaz isto situacijo. Potrdilo od sept. o6, zdaj bom pa rodila marca 09.
|
|
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 14:03:42
|
|
|
|
abi
|
Potrdilo za prisotnost partnerja pri porodu je enkratni znesek in velja za posamezen porod, tako da pač vsakič plačaš posebej. V Lj so mene in partnerja samo vprašali če imava plačano in nič preverjali- baje pa če nimaš plačano te ne spustijo prej domov
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 14:16:39
|
|
|
|
abi
|
Moj prejšnji post se nanaša na potrdilo za prisotnost v porodni sobi ;) Drugače pa to pordilo o opravljeni materinski šoli velja 5 let. Pa tudi mojga niso prav nič spraševali o kakem tečaju.
< Sporočilo je popravil abi -- 23.1.2009 14:17:44 >
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 14:33:21
|
|
|
|
Anonimen
|
abi v porodni je lahko brez potrdila.In to velja za vse slo porodnišnice
|
|
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 14:48:31
|
|
|
|
abi
|
Zakaj pa potemtakem npr. še na panoju v sprejemni amb. Lj. porodnišnice piše da partner opravi tečaj šole za starše ki velja 5 let, polek tega pa mora za prisotnost pri porodu poravnati še mislim da nekje 14 € . Slednjo zadevo lahko poravna seveda tudi naknadno. Če ne bi ravnokar rodila ne bi pametovala vendar v Lj. P pač tako imajo.
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 15:17:19
|
|
|
|
AnciM
|
Prisotnost se vedno plača. Ne glede na to, a sta hodila v materinsko šolo ali ne. So pa včasih komplicirali in niso pustili partnerjev pri porodu, če nisi imel potrdila iz materinske šole. Mislim pa, da sedaj nikjer več ne sprašujejo po partnerjevi šoli oz. potrdilu od tam. Meni ga v Kranju ni nihče omenil.
|
|
|
|
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 16:37:08
|
|
|
|
Taj
|
Mi2 sva potrdilo dobila v letu 2004, pa sva ga vmes izgubila in ko sem lani rodila drugega malčka v lj. porodnišnici dragega ni nihče povprašal po njem ali ga zahteval...Če imaš že otroka, se v to očitno ne spuščajo. Še dobro. LP
|
| Stran: [1] |
Kako pogosto menjate posteljnino?Tedensko (
16%)
Enkrat na 14 dni (
46%)
Enkrat na mesec (
29%)
Enkrat na dva meseca (
10%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!