|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potovanje
6.2.2007 19:54:35   
country
Drage ringarajevke!

Muči me dilema. Situacija je takale: možnost imam za deset dni potovat v Brazilijo. Jaz pa bom v času potovanja v petem mesecu nosečnosti.

Rada bi šla, vendar mi je ginekologinja odsvetovala potovanje. Sicer nimam nikakršnih težav, vendar vem da trenutno stanje ni siguren znak da bo vse v redu.  G pravi, da je let nevaren zaradi pritiskov, da je celotno potovanje velik napor zame in da ne ve kako bo v primeru hujših zadreg (niti jaz).

Vem, da se moram odločiti sama, vendar vas vseeno prosim za nasvet in mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potovanje
6.2.2007 20:08:37   
Anonimen
Jaz bi upoštevala mnenje G in ne bi šla.

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 20:29:10   
Lunc_a
če nimaš nobenih težav v nosečnosti lahko letaš z letalom brez problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 20:52:15   
FLASK_A
Tudi jaz imam možnost leteti v Brazilijo- ampak sem si vbila v glavo, da ne bo nič. Potujem lahko še kdaj, zdaj pa bom primarno poskrbela za naju z user posted image . Hehe, a si mogoče na FA? Maja se gre tja za 10 dni namreč.

Pa lepo nosečnost še naprej!!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 20:56:06   
FLASK_A
Aja, btw. -z mojim sva "poskrbela", da skušnjava ne bo prevelika in se nama je posrečilo imeti rok poroda ravno v času potovanjauser posted image  Hja, torej itak ne bi bilo nič- lahko bi pa seveda planirala otročka kasneje (je bla debata tut o tem- če si tako zelo želim v Brazilijo) in sem se odločila za družino.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2007 21:23:54   
Solero
Ko pretehtaš vse najslabše možne scenarije, se boš lažje odločila.
Možnost, da bo vse v redu, pri tem ne igra vloge, ker ta možnost vedno obstaja. Relevantne so tiste druge...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......