Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 19.3.2007 8:35:53
|
|
|
|
marsovcek
|
OI je cenejša in je veljavna dalj časa.
|
|
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 19.3.2007 8:36:26
|
|
|
|
LUNA06
|
Ali veš morda konkretne zneske in veljavnost?
|
|
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 19.3.2007 8:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ali veš morda konkretne zneske in veljavnost? Pokliči na svojo UE.
|
|
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 19.3.2007 8:44:14
|
|
|
|
BaByGiRl
|
LUNA06..Oi je res cenejša,( velja menda 4 leta)..mislilm, da okrog 3,000sit,...PL ( 2 leti velja) pa je bil okrog 10,000sit. Odvisno je tudi kam boste potovali. Jaz sem rabila takrat za HR, pa sem naredila OI, ker se mi je zdelo trapasto vržti toliko denarja pa PL. Za točne info pa raje pokliči na občino. Saj ti bodo povedale po telefonu.
|
|
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 19.3.2007 8:50:27
|
|
|
|
marsovcek
|
PL je za 3 leta, OI pa mislim da za 5 let. PL stane okoli 25 EUR-ov. Moraš pa pazit pri fotogafijah, za PL rabiš drugačno kot za OI, je pa dovolj ena.
|
|
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 19.3.2007 8:50:50
|
|
|
|
al1*
|
OI za velja 5 let, potni list pa dve leti. Tudi cenovno je OI cenejša. Če imate namen potovati izven evropske unije, potem se potni list, če greste pa v države evropske unije ali hrvaško, pa osebna izkaznica. Osebna velja tudi za Črno goro.
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 19.3.2007 9:34:13
|
|
|
|
max23
|
OI velja 5 let in stane mal manj kot 14 evrov. Naredijo ti jo pa v roku enega tedna pa rabiš eno slikco.
|
|
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 19.3.2007 13:26:06
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Če imaste namen kam dlje potovati potem vsekakor PL. , da neboš imela kasneje še dodatnih stroškov. Če pa se boste gibali samo v okolici SLO pa je dovolj OI.
|
|
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 19.3.2007 16:18:56
|
|
|
|
LUNA06
|
kam točno pa lahko greš z OI? V Grčijo al pa Španijo verjetno ne...
|
|
|
|
RE: potni list ali osebna izkaznica 20.3.2007 13:05:17
|
|
|
|
Nika v službi
|
Praktično povsod greš lahko z OI, le kakšna eksotika je za PL. Mi ogromno potujemo, midva z možem imava ravno zaradi tega samo PL, vendar pa smo za našo punčico naredili zgolj OI. Ko smo šli prvič na pot z njo (lani, Provansa), je bila stara 7 mesecev, letos bom morala narediti novo izkaznico, ker je na sliki nerazpoznavna (takrat še čisti dojenček, sedaj že prava "baba"). OI sicer že velja več let, ampak ti prehod lahko zavrnejo tudi, če oseba na sliki ni prepoznavna. Meni so na meji (avstrijski) že težili, tako da ne mislim tvegati in bom v kratkem dala naredit novo OI, da ne bo med prvomajskim potovanjem kakih težav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Neža za punčko?caligulaA bi dale prvorojenki ime Neža?da (
39%)
ne (
61%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!