|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potni list ali osebna izkaznica
19.3.2007 8:34:41   
LUNA06
Ne vem če tole ravno paše sem...

Zanima me kaj se bolj splača naredit za dojenčka oz. kaj je cenejše?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potni list ali osebna izkaznica
19.3.2007 8:35:53   
marsovcek
OI je cenejša in je veljavna dalj časa.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2007 8:36:26   
LUNA06
Ali veš morda konkretne zneske in veljavnost?

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 8:40:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ali veš morda konkretne zneske in veljavnost?

Pokliči na svojo UE.

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2007 8:44:14   
BaByGiRl
LUNA06..Oi je res cenejša,( velja menda 4 leta)..mislilm, da okrog 3,000sit,...PL ( 2 leti velja) pa je bil okrog 10,000sit. Odvisno je tudi kam boste potovali. Jaz sem rabila takrat za HR, pa sem naredila OI, ker se mi je zdelo trapasto vržti toliko denarja pa PL.
Za točne info pa raje pokliči na občino. Saj ti bodo povedale po telefonu.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2007 8:50:27   
marsovcek
PL je za 3 leta, OI pa mislim da za 5 let. PL stane okoli 25 EUR-ov. Moraš pa pazit pri fotogafijah, za PL rabiš drugačno kot za OI, je pa dovolj ena.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 8:50:50   
al1*
OI za velja 5 let, potni list pa dve leti. Tudi cenovno je OI cenejša. Če imate namen potovati izven evropske unije, potem se potni list, če greste pa v države evropske unije ali hrvaško, pa osebna izkaznica. Osebna velja tudi za Črno goro.

lp

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2007 9:34:13   
max23
OI velja 5 let in stane mal manj kot 14 evrov. Naredijo ti jo pa v roku enega tedna pa rabiš eno slikco.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2007 13:26:06   
BLAŽIKA
Če imaste namen kam dlje potovati potem vsekakor PL. , da neboš imela kasneje še dodatnih stroškov. Če pa se boste gibali samo v okolici SLO pa je dovolj OI.

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2007 16:18:56   
LUNA06
kam točno pa lahko greš z OI?
V Grčijo al pa Španijo verjetno ne...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2007 16:22:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

kam točno pa lahko greš z OI?
V Grčijo al pa Španijo verjetno ne...

lahko

http://www.mzz.gov.si/si/konzularne_informacije/pogosta_vprasanja/potovanje_z_osebno_izkaznico/

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2007 13:05:17   
Nika v službi
Praktično povsod greš lahko z OI, le kakšna eksotika je za PL. Mi ogromno potujemo, midva z možem imava ravno zaradi tega samo PL, vendar pa smo za našo punčico naredili zgolj OI. Ko smo šli prvič na pot z njo (lani, Provansa), je bila stara 7 mesecev, letos bom morala narediti novo izkaznico, ker je na sliki nerazpoznavna (takrat še čisti dojenček, sedaj že prava "baba"). OI sicer že velja več let, ampak ti prehod lahko zavrnejo tudi, če oseba na sliki ni prepoznavna. Meni so na meji (avstrijski) že težili, tako da ne mislim tvegati in bom v kratkem dala naredit novo OI, da ne bo med prvomajskim potovanjem kakih težav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Neža za punčko?
caligula

A bi dale prvorojenki ime Neža?

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!