Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 19.1.2010 19:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim d apri nas ne -na veliko žalost
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 19.1.2010 19:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
sem danes poslušala po radiu, da stvari ne bodo pospeševali, da slučajno ne bi prihajalo do kakšnih zlorab. na Floridi so v tem času posvojili 6 otrok s Haitija, vendar samo zato ker so že prej imeli sprožene postopke.
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 20.1.2010 19:27:00
|
|
|
|
Ancy
|
Po TV-ju je bilo, da kar se Slovenije tiče ni nobenih omejitev, da pogoje posvojitve postavlja država, ki otroke odda v posvojitev, zaenkrat jih je bilo posvojenih 25, ki pa so bili v bistvu že prej ampak se jih v ZDA do zdaj še ni pripeljalo, pa so malo pohiteli. Rekli pa so da je verjetno na Haitiju trenutno več tisoč sirot... upam da dobijo dober dom z dobrimi starši, kjer koli že....
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 21.1.2010 10:21:31
|
|
|
|
italana
|
ali ima kdo kakšno informacijo, če bo pri nas možna posvojitev Haitijskega otroka,kje bi se sploh dobila kakšna informacija in če je to pri nas sploh možno
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 21.1.2010 11:35:11
|
|
|
|
baguSka
|
zaenkrat dogovori okoli tega se potekajo.... bo pa sigurno to VELIKA novica, ce se bo zares zgodilo, tako da ne bos mogla zgresit! jaz tud cakam novice...
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 23.1.2010 8:48:36
|
|
|
|
alpog
|
Jaz pa dvomim, da bodo kakšne spremembe glede tega. Je vse preveč togo in mislim, da sistem ne bi prenesel tolikšnega udarca.
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 12.2.2010 19:25:46
|
|
|
|
water lily
|
Jaz pa ne razumem zakaj ravno Haiti? Na miljone sirot....ja razumem....ampak tudi v rusiji jih je.... Pa so nam po načinu življenja nekako bolj blizu se mi zdi...
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 14.2.2010 13:04:04
|
|
|
|
gabb
|
hzfdrghfdgh
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.