Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
posvetovalnica pri skoraj 5 mesecih!!! 5.5.2005 11:10:46
|
|
|
|
urši*
|
se opravičujem za napake:zmeden:
|
|
|
|
posvetovalnica pri skoraj 5 mesecih!!! 5.5.2005 11:18:55
|
|
|
|
total
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
posvetovalnica pri skoraj 5 mesecih!!! 5.5.2005 11:25:02
|
|
|
|
Bib
|
:bravo::rozica::bravo::rozica:
|
|
|
|
posvetovalnica pri skoraj 5 mesecih!!! 5.5.2005 14:54:44
|
|
|
|
sergeja26
|
:bravo::bravo::bravo: mami in mali Luka; kar tako naprej! lp, sergeja:rozica:
|
|
|
|
posvetovalnica pri skoraj 5 mesecih!!! 5.5.2005 16:32:04
|
|
|
|
Taj
|
Bravo:bravo::bravo: Mi pa včeraj.Tudi naš cmokec:duda: je bil zelo priden in je bil nasmejan ves čas, samo ob pikici je pogledal malo grše:(. Tehtamo že 8170 g in smo dolgi 68cm. Strašansko veliki postajamo, a se temu nič ne čudimo, ker imamo velikega očka:sloncek:. Zdravnica nam je zabičala da do naslednjega cepljenja pri 6 mesecih ne smemo še nič dodajati, ostajamo torej pri mleku (malo pa sem ter tja pogoljufamo in poskusimo malo banance in kakšno novo vrsto zelenjave:ups: Po cepljenju je bil čisto malo razdražljiv:((, danes pa že vse teče po starih tirnicah:)-. Vsem skupaj pozdravček:metulj: v upanju na več sončka v prihajajočih dneh:rozica:
|
|
|
|
posvetovalnica pri skoraj 5 mesecih!!! 5.5.2005 17:23:31
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo: Mi smo jo imeli v torek, ampak ni bila cepljena, ker je prehlajena tako da ga imamo čez 14 dni. težka pa je 7350 g in 67 cm je velika. Glede hrane mi je že prejšnikrat rekla da ne smem nič dodajat, ampak sva že mal jabolka pa banane poskusile, pa tudi sadno kašico ji malo že dajem. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?