|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posvetovalnica 12 mesecev
4.5.2010 10:54:56   
seru
Kako poteka pregled pri 12 mesecih? Kaj vse kontrolirajo? Ali vzamejo tudi kri? Kaj naj bi otrok pri 1.letu že znal? Moj user posted image še ne vstane, ne ploska, ne pomaha pa-pa, ne da kocke v lonček, ze zna se žogat, ne zlaga kock v stolp, ne da žlice sam v usta,... Me malo skrbi, da bo pediatrinjo kap, ko bo videla, da še nič ne obvladauser posted image . Me lahko katera potolaži, da ni edini? Aja, še tole. Sem brala denver test in piše nekje pri 1 letu -  pomaga pri hišnih opravilih. Ja kaj pa to pomeni? Da pomije posodo, zlika, posesa,...al kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posvetovalnica 12 mesecev
4.5.2010 11:03:06   
koala
Posvetovalnica poteka kot vsaka druga, krvi mojemu niso vzeli. Moj je vstajal, kocke je zlagal v stolp če je bil zeloooooo dobre volje, pomahla je samo določenim osebam, sestri v posvetovalnici niti slučajno, pomagal pa je pri domačih opravilih če šteješ za pomoč tu da je vse smetke nosil v koš.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu seru)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2010 12:48:09   
Hope2
Nič posebnega ni bilo na posvetovalnici. Običajen pregled, tehtanje, merjenje, lulček in to je vse. Nič ni rabil zlagat, kazat.... kri tudi ni dal.

Pri 1 letu je že lepo hodil, mahal je le če je sam hotel, ploskal je le če je sam hotel, kocke je zlagal v lonček, dajal je tudi obroče na kol, jedel z žlico-res da hrana po večini ni prišla v ustauser posted image , žogat se ni znal, stolpa ni znal zidati vse do 15 meseca, govoril ni...

Pri hišnih opravilih pomaga in sicer pometa, briše, sesa, pomaga pri kuhanju, peki piškotov, mesenju, valjanju, zaliva rože oz tla pri rožahuser posted image .... vse je igra, saj v bistvu ne sesa, samo prednji del sesalca poriva po bajti in dela brrr ali pa z metlo leta po stanovanju in bolj pometa predmete na omarah, kot smeti po tleh, testo bolj mečka, kaj zaide tudi v usta.... Gre za zabavouser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 4.5.2010 12:49:01 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2010 15:18:30   
Najaa
Pri starejši hčerki je P vzela zelo resno denverjev test in ko mi je pri posvetovalnici pri enem letu očitajoče rekla, da kako še ne zna pit iz kozarčka sem se malo zasekirala. Ampak ji nisem omenila, da zna pa zato po slamici pit, kar je pa tudi nekaj. user posted image
Pri tadrugi hčerki do zdaj P (je imela drugo kot starejša) ni delala cirkusa okol denverja in je rekla, da otroci so različni in eden nekaj naredi prej, eden kasneje.
Ne sekiraj se, moja tudi še ne pomiva posode. Zato pa skupaj kuhava. Jaz za štedilnikom, ona pa ima dve posodici in eno žličko in se s tem zamoti za dolgo časa.user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2010 19:29:35   
marjetica8
Midva sva ravno danes imela posvetovalnico pri 12m. Stehtali so ga, zmerli, pogledali lulčka in trebušček, pa dihnje je poslušala, pa denverja. Cepljen bi moral bit, pa ni bil, ker je tri tedne nazaj prebolel 6. bolezen in je rekla da lahko cepi šele, ko poteče en mesec po bolezni.
Drugače se pa ne sekiraj - cvse bo, ko bo pripravljen. Naš se dvigne na noge in gre par korakov ob opori. Kobaca vsepovsod, odpira omare in zlaga stvari ven in noteruser posted image - to je pa tudi vse od gospodinjskih opravil ki jih trenutno obvladauser posted image Kocke zlaga v lonček, eno na drugo pa le če je res dobre volje. Ploskat noče (pa vem da zna), kaže s prstom ne - pokaže s celo roko. Reče samo Ma in Ta (mama, tata), pa pove kako dela riba (odpira ustauser posted image ). Žoga se tudi, če je dobre volje. Sesa ne, pomiva ne, kuha tudi ne! Meni ser te testi zdijo absurd - kaj bojo še zahtevali od enoletnika - da bo bajto popucal preden prideš ti iz šihtauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2010 21:09:01   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: seru

Sem brala denver test in piše nekje pri 1 letu -  pomaga pri hišnih opravilih. Ja kaj pa to pomeni?

Da meče lonce po tleh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seru)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2010 20:51:12   
koala.cek
o križana gora. no, naš nič ne zna. user posted image

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2010 23:31:38   
Sempervivum
Kolk ste luštne s temi komentarji ... sem se ful nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image  

Naš je bil zdaj na pregledu pri 9ih mesecih, pa me je zanimalo, kaj nam sledi na naslednjem. Vidim, da bo še zanimivo. Zaenkrat obvladamo samo mahanje pa-pa, pravzaprav pa sploh ne vem, kaj naj bi še znali. Ampak če gledam našega P, potem ne bo nobene panike, če mali do takrat še ne bo znal kosila skuhat, pa bajte posesat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?