Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
posvetovalnica-hipotonija 11.3.2005 10:43:15
|
|
|
|
Pupica
|
Tare9, tega pa nisem vedela. Kaj pa obiskujete...fizioterapijo? LP:zmeden:
|
|
|
|
posvetovalnica-hipotonija 11.3.2005 10:50:34
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
maša, zdravnik napiše mnenje in zraven daš vse izvide od otroka ter neseš na CSD.
|
|
|
|
posvetovalnica-hipotonija 11.3.2005 11:18:37
|
|
|
|
tinka-pepa
|
to pa nisem vedla, katera zdravnica pa ti je to povedla. jaz sem imela podaljšano porodniško za 90 dni (to se mi izteče 22.3) na terapije pa še vedno hodiva, ima povečan mišični tonus( stanje se mu izboljšuje), že hodi in je zelo spreten tako da verjetno meni nebi podaljšali. imam pa 17.3. kontrolo pri zdravnici pa bom vprašala, zakaj pa nebi imela še malo podaljšane porodniške...
|
|
|
|
posvetovalnica-hipotonija 11.3.2005 11:25:08
|
|
|
|
HuAnita
|
Tara9, midve tudi hodiva na fizioterapijo zaradi povečanega tonusa (hrbtne oz. vratne mišice) - a je to že hipotonija?:zmeden2: Mein so končno izdavili, da morava v razvojno hoditi zaradi težkega vakuumskega poroda...da ne bi bilo kaj narobe pri razvoju:zmeden2:
|
|
|
|
posvetovalnica-hipotonija 11.3.2005 12:32:07
|
|
|
|
Pupica
|
HuAnita če je povečan tonus je ti hipertonija.Beseda hipo pomeni premalo tonusa. Lp:rozica:
|
|
|
|
posvetovalnica-hipotonija 11.3.2005 13:24:38
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
mislim,da je najbolje da se pozanimate pri svojem otroškem zdravniku,kajti meni so povedali v posvetovalnici glede podaljšanja imam pa veliko izvidov od nevrologa iz LJ.ker tudi piše da z otročkom še ni vredu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?