Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 8.5.2006 14:19:57
|
|
|
|
tinatona
|
Oj! Jaz sem na začetku vedno preveč skuhala, pol sem pa dala v modelček za ledene kocke in zmrznila. Edino če sem dodala krompir sem potem stran vrgla. Ni glih najbolje krompir pogrevat (čeprav zdaj pri 1.letu ga včasih, ker v času kosila spi in se že shladi). LP
|
|
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 8.5.2006 15:56:50
|
|
|
|
HuAnita
|
Lahko zamrzneš ali hraniš v hladilniku 1 dan. Tudi krompir. Je bolj vprašljiv okus, kot pa da bi bilo z njegovim pogrevanjem kaj narobe.
|
|
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 8.5.2006 18:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaaa, lahko ponudiš naslednji dan ali zamrzneš.
|
|
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 8.5.2006 20:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz še vedno malo več skuham, da ima za naslednji dan, ker se mi ne ljubi vsak dan kuhat Kot so že rekle punce, edino krompirja ne shranjevat, drugač pa kar vse po spisku
|
|
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 8.5.2006 20:35:30
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem pripravila vsak obrok na novo, ker je bilo res hitro gotovo. Sem pa si kupila "mini rezalnik", v katerega spraviš ravno 2 dcl tekočine.
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 8.5.2006 20:36:11
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz tudi dam brez skrbi v hladilnik ali zamrzovalnik.
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 8.5.2006 20:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa kar tako kuhamo, da vsi jemo isto (otrok&starši), vsaj en del kosila. Bolje je tudi za nas, da imamo vsak dan na mizi nekaj toplega&svežega. Drugače pa mislim, da ni blema, če daš v hladilnik za en dan ali v zmrzovalnik. Saj tudi mi jemo takšno hrano pa običajno ne zbolimo od nje.
|
|
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 9.5.2006 8:19:47
|
|
|
|
nejča
|
Lahko pa vroče polniš v stekleničke od kupljenih papic, dobro zapreš, ohladiš in shraniš v hladilniku za cca. 3 dni. Seveda to velja za kuhano hrano.
|
|
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 9.5.2006 10:04:51
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz tudi navadno skuham toliko, da ne poje vse v enem obroku in shranim do naslednjega dne v hladilniku v steklenem kozarčku od kupljenih kašic. Kar pa se krompirja tiče pa vse vržem po obroku stran.
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 9.5.2006 10:15:54
|
|
|
|
cuma
|
Oj! Jaz že 1mesec uvajam gosto hrano in ker tudi meni ni smiselno kuhati 1 korenčka ali 1 bučke...naredim malo več, lepo zmiksam s paličnim mešalnikom in shranim v aventove via posodice ter zamrznem ali pa dam v hladilnik za največ 24 ur. Posodice so fajn, ker jih res lepo zapreš in so zelo praktične za vzet s seboj npr. na izlet ali samo na sprehod. Namenjene so shranjevanju in zmrzovanju materinega mleka in nič ne puščajo ..kot npr. posodice od frutka.. Priporočam!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 1:26:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano? 16.5.2006 8:38:53
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz od svežega sadja občasno zamrznem le breskve in borovnice, ki jih potem skuham za kompot ali pa za kakšen zavitek uporabim. Ostalega sadja pa nikoli. Sploh pa ne banan in jabolk, ki se dajo kupit celo leto! Kuhano hrano pa tudi jaz zamrzujem ali pa dam tamali še naslednji dan iz hladilnika. Sploh kakšne pašte, ričet, govejo juhico ... To ima rada pa itak ne moreš skuhat v mali količini. Pa še prav pride kdaj, ko samo iz skrinje lonček vzameš, odtališ, pogreješ in že lahko papa.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 13:12:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 17:03:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 17:56:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopustemaca83 RRSte izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?na daljsi dopust gremo raje poleti (
43%)
na daljsi dopust gremo raje pozimi (
0%)
ne planiramo, ker je maja se premraz (
2%)
maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (
30%)
kaj je to dopust? (
20%)
imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (
6%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!