|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   postrežete vedno sveže pripravljeno hrano?
8.5.2006 13:32:06   
lili marlen
danes sem recimo skuhala dojenčici zelenjavno kašico iz batate, bučk in korenčka. tako male količine, kot je poje, ne morem skuhati (ker ne morem zmiksati - mi palični mešalnik ne "zagrabi") in  vedno ostane. pa me zanima, ali to lahko spravim v hladilnik in jutri ponudim, ali raje ne.
ali celo zmrznem in odtajam?
kako delate vi?
lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: postrežete vedno sveže pripravljeno hrano?
8.5.2006 14:19:57   
tinatona
Oj!

Jaz sem na začetku vedno preveč skuhala, pol sem pa dala v modelček za ledene kocke in zmrznila. Edino če sem dodala krompir sem potem stran vrgla. Ni glih najbolje krompir pogrevat (čeprav zdaj pri 1.letu ga včasih, ker v času kosila spi in se že shladi).

LP

(odgovor članu lili marlen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2006 15:56:50   
HuAnita
Lahko zamrzneš ali hraniš v hladilniku 1 dan. Tudi krompir. Je bolj vprašljiv okus, kot pa da bi bilo z njegovim pogrevanjem kaj narobe.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2006 18:48:12   
Anonimen
Jaaaa, lahko ponudiš naslednji dan ali zamrzneš.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2006 20:34:56   
Anonimen
Jaz še vedno malo več skuham, da ima za naslednji dan, ker se mi ne ljubi vsak dan kuhat user posted image
Kot so že rekle punce, edino krompirja ne shranjevat, drugač pa kar vse po spiskuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2006 20:35:30   
Marogica
Jaz sem pripravila vsak obrok na novo, ker je bilo res hitro gotovo. Sem pa si kupila "mini rezalnik", v katerega spraviš ravno 2 dcl tekočine.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2006 20:36:11   
lelaval
Jaz tudi dam brez skrbi v hladilnik ali zamrzovalnik.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2006 20:55:24   
Anonimen
Mi pa kar tako kuhamo, da vsi jemo isto (otrok&starši), vsaj en del kosila. Bolje je tudi za nas, da imamo vsak dan na mizi nekaj toplega&svežega.

Drugače pa mislim, da ni blema, če daš v hladilnik za en dan ali v zmrzovalnik. Saj tudi mi jemo takšno hrano pa običajno ne zbolimo od nje.

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2006 8:19:47   
nejča
Lahko pa vroče polniš v stekleničke od kupljenih papic, dobro zapreš, ohladiš in shraniš v hladilniku za cca. 3 dni. Seveda to velja za kuhano hrano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2006 10:04:51   
NRMM
Jaz tudi navadno skuham toliko, da ne poje vse v enem obroku in shranim do naslednjega dne v hladilniku v steklenem kozarčku od kupljenih kašic. Kar pa se krompirja tiče pa vse vržem po obroku stran.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2006 10:15:54   
cuma
Oj!
Jaz že 1mesec uvajam gosto hrano in ker tudi meni ni smiselno kuhati 1 korenčka ali 1 bučke...naredim malo več, lepo zmiksam s paličnim mešalnikom in shranim v aventove via posodice ter zamrznem ali pa dam v hladilnik za največ 24 ur.
Posodice so fajn, ker jih res lepo zapreš in so zelo praktične za vzet s seboj npr. na izlet ali samo na sprehod. Namenjene so shranjevanju in zmrzovanju materinega mleka in nič ne puščajo ..kot npr. posodice od frutka..
Priporočam!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 1:26:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2006 8:38:53   
Janeja
Jaz od svežega sadja občasno zamrznem le breskve in borovnice, ki jih potem skuham za kompot ali pa za kakšen zavitek uporabim. Ostalega sadja pa nikoli. Sploh pa ne banan in jabolk, ki se dajo kupit celo leto!

Kuhano hrano pa tudi jaz zamrzujem ali pa dam tamali še naslednji dan iz hladilnika. Sploh kakšne pašte, ričet, govejo juhico ...  To ima rada pa itak ne moreš skuhat v mali količini. Pa še prav pride kdaj, ko samo iz skrinje lonček vzameš, odtališ, pogreješ in že lahko papa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2006 10:43:42   
mišelinka
Ker trdno verjamem, da je sveža hrana boljša kot zamrzjena ali postana, kuham vsak dan sveže za user posted image  in za nas!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 13:12:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mišelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 17:03:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 17:56:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopuste
maca83 RR

Ste izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?

na daljsi dopust gremo raje poleti (43%)

na daljsi dopust gremo raje pozimi (0%)

ne planiramo, ker je maja se premraz (2%)

maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (30%)

kaj je to dopust? (20%)

imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (6%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!