Anonimen
|
saj ne vem, ali sem se odločila prav, vendar že dolgo časa vem, da tako ne gre. imam partnerja, s katerim se ne razumeva. in ker ga imam še vedno rada, vztrajam in vztrajam, tudi zavoljo otrok. ampak vsakodnevno njegovo nadiranje, kot da bila otrok, vse naredim narobe, vse rečem narobe, ....skratka... ko me je danes med vožnjo želel vreči iz avta, tik pred uvozom na avtocesto, sem že klicala policijo, vendar prekinila. zadaj so stali avtomobili in trobili....jaz pa noseča. in mislim, da sem se prav odločila, čeprav se mi ne sanja, kam naj grem z otroki, ker nimam nikogar, kamor bi lahko šla. bom šla v najemniško, ampak me je strah kako bomo preživeli. vem, da bo težko, ampak se moram rešiti iz tega zosa. vem, da mi bodo njegovi starši stali ob strani, ker ga dobro poznajo... ker sporazumni dogovor ni možen, saj ne verjame, da bom šla, ker itak nimam nič.... me zanima, kako naj to izpeljem brez tega? ali se moram obrniti kar na CSD in tam vse uredim, so kakšne vloge na internetu, da jaz to izpolnim in jim pošljem?
|