|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteno zmedena!!!
11.10.2004 8:26:24   
enci
Punce pozravljene!
Najprej cestitke vsem novim :nosecka: ... danes sem jih kar nekaj prebrala!!
No in kaj se dogaja z manoj. V soboto bi morala priti ta grda :hudicek: ... pa je nio bilo, v nedeljo tudi ne in danes niti. BT je se vedno 37 ali kaj cez ...
Testi?! Seveda se nisem mogla upreti!! Vceraj sem naredila najprej Romed deeptest ... najprej ni deloval, potem pa sem malo globlje pomocila in je slo ... kontrolna je bila zelo mocno vidna, tista druga pa zelo zelo zelo rahla!! Da bi se prepricali sem sla se po CB in test ponovila ... tam pa se je pokazal minusek!?!?!?!?!?!???? Cikluse imam s pomocjo Dabrostona na 25.dan, danes je pa 27.
Morda sem pa le naredila test prezgodaj??? Tako sem :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: !!

lp
enci :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   posteno zmedena!!!
11.10.2004 8:31:30   
dory
Pocakaj se kak dan...vem da bo tezko, pa vseeno in potem ponovi CB...za moje pojme se tanajbolj zanesljiv...

drzim pestke zate

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   posteno zmedena!!!
11.10.2004 11:06:23   
Janeja
Enci,
tudi jaz ti svetujem, da še malo počakaš. Jaz sem potrpela 4 dni po izostanku M pa je bil + :bravo:

Močno držim :miska::miska::miska: da bo pri tebi tudi.

:nosecka: Janeja

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!