Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: posteljnina na risane junake 23.2.2009 20:57:07
|
|
|
|
lukec
|
Lahko te samo potolažim, da jo prodajajo tud za 39,99.
|
|
RE: posteljnina na risane junake 23.2.2009 21:03:05
|
|
|
|
Aja32
|
Tiste dražje so skoraj vedno 100% bombaž... Tale Fifi je 50 bombaž, 50 poliester... Mogoče je v tem štos...
|
|
|
|
RE: posteljnina na risane junake 23.2.2009 21:35:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka.
|
|
|
|
RE: posteljnina na risane junake 23.2.2009 22:42:24
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz sem jo našemu kupila tu za 10 funtov- 11 eurov
|
|
|
|
RE: posteljnina na risane junake 24.2.2009 7:53:30
|
|
|
|
honey
|
Ja, mislim, da se najbolj splača kupovat na e-bayu take stvari. Preverjeno
|
|
RE: posteljnina na risane junake 24.2.2009 8:10:54
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka. Ne? Si stoprocentna? V Ikei dobiš tudi za 2,99€ po komadu posteljnine čisti bombaž. Drugače pa imaš takšne ali drugačne motive od Nodijev, do M Mihe, Carsov, Roaryev itd, na ebayu pd 5,99funta dalje in je tudi v veliki večini čisti bombaž.
|
|
|
|
RE: posteljnina na risane junake 24.2.2009 9:06:56
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka. Ne? Si stoprocentna? V Ikei dobiš tudi za 2,99€ po komadu posteljnine čisti bombaž. Drugače pa imaš takšne ali drugačne motive od Nodijev, do M Mihe, Carsov, Roaryev itd, na ebayu pd 5,99funta dalje in je tudi v veliki večini čisti bombaž. Koliko pa potem pride s poštnino vred?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?