|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljnina-saten
25.9.2008 18:08:12   
študentka Mici
Sedaj sem videla v tušu, da imajo za zvezdice tudi posteljnino saten?! A jo je katera že kupila? Kako ste zadovoljne? A je to sploh topla posteljnina ali je bolj poletna? Verjetno je za zimo najboljša kaka mečkanka? Kaj pravite? Ne bi rada nekaj kupila s čimer potlej ne bom zadovoljna. Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posteljnina-saten
25.9.2008 18:33:36   
čaki
Sedaj sem videla v tušu, da imajo za zvezdice tudi posteljnino saten?!

kolk je pa za doplačat??

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 19:00:47   
Ribica **
Jaz nimam tiste zmečkane posteljnine ne poleti, ne pozimi, ker mi je absolutno prevroca. Satenaste pa tudi nimam, tako da kar se tega tice, ne morem nic komentirat. Mi imamo celo leto navadno bombazno al platneno al kaka je. 

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2008 19:31:40   
pob@linček
Jay imam samo satenaste posteljnine in so super.Poleti hladi pozimi pa greje.Nic likanja.user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2008 19:48:08   
študentka Mici
Za doplačat je mislim, da 15€. A je to prevelik? Za tak denar verjetno dobim že tud kje drugje kako posteljnino? Kaj pravite?

http://www.tus.si/index.php?NivoId=509

Tiste, ki ste jo kupovale kje drugje, po redni ceni, koliko ste dale zanjo?

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2008 20:06:11   
Paštetka
Satenasta posteljina je nekje od 35 (v KIKI) in do 200 €. Odvisno kakšna in kje. Jaz sem zadnjič eno res lepo našla v KIKI za 35€. Je bila znižana iz 60 se mi zdi. In to samo ena barva je bila znižana.

Je pa res v njej lepo spati. In poleti in pozimi. Ful dober filing na koži.

Če imaš zvezdice, kar kupi.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2008 20:16:49   
fraa
jaz če se le da kupim posteljnino iz satena, tudi če kupim za darilo sem prepričana če vzamem postelnino iz satena da ne zgrešim, men je saten material ki je večen, kupujem pa ga takrat ko je v akciji ....

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2008 22:24:26   
študentka Mici
A res. To pa nism vedla, da je tako zakon. Res ne bo druge variante kot kupit in probat. Vam sporočim filing. Hvala punce.

(odgovor članu fraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2008 22:34:06   
LEJLA
Jaz sem jo dobila sedaj za 30. rd iz Rutarja.
No ker mi barva ni najbolj ustrezala sem sla iskat drugo in so cene tam od 70 narej.
Spi se pa superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2008 22:14:33   
Anonimen
http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/i.home

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2008 2:22:48   
bodoča
Ja, v Lidlu je santenasta posteljnina za 17.99 €.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?