|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljina - kje?
30.6.2005 11:53:14   
Sugy
Zaenkrat sem jih gledala samo v Baby centru, pa se mi zdijo izredno drage - cene so tudi do 45.000 za komplet! halo?!

Torej, kje ste jih se dobile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   posteljina - kje?
30.6.2005 11:57:13   
Natas@
Jaz sem posteljino kupila v Odejci na Brezovici pri Lj. Za cel komplet sem dala 17ooo, v BC pa enak komplet 37ooo, vse od odejce. Se mi pa zdi da se da tudi preko interneta naročit. Vsekakor je ceeje ko v BC.

Mislim da je stran taka;

www.odejca-sp.si

Lp

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   posteljina - kje?
30.6.2005 12:26:49   
Lenny
Obupala sem nad ponudbo in cenami, zato sem si čas v zadnjem mesecu nosečnosti krajšala tudi za šivalnim strojem in ustvarjala po svoje.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   posteljina - kje?
30.6.2005 12:44:49   
TVN
Odejina trgovina v hali D spodaj v BTC-ju (ista stavba kot Emporium) ima samo še danes 10% popust (cel junij je bila akcija). Jaz sem tako prihranila dobrih 5 jurčkov.

Priporočam, ker imajo luštne stvari.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   posteljina - kje?
30.6.2005 14:40:40   
Antigona
Jaz sem se oglasila v Odejci na Brezovici pri Ljubljani. Kupila sem en komplet - vetrček, kovtrček, prevleka in vzglavnik, še dodatno prevleko in vzglavnik ter 2 jogi rjuhci in za vse skupaj odštela 25 tisoč sit. Lahko se zmišljuješ in ti zašijejo po tvojih željah v nekaj dneh. Res se splača it pogledat...

Lp,
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   posteljina - kje?
30.6.2005 17:14:29   
tina104
V Alladinu imajo komplet za 13000 (rjuha, obloga za posteljico, vzglavnik, prešita odeja in prevleke za to ter še neki okrasni vzglavnik).

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   posteljina - kje?
30.6.2005 20:46:22   
polona2
Sorry, jaz non-stop težim z Ikeo, poglej si ponudbo na njihovi spletni strani, tudi v Eduschu imajo luštno posteljnino, 10 evrov(prevleke, brez rjuhe).

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   posteljina - kje?
1.7.2005 11:42:41   
Marogica
Imajo jih v IKEA trgovinah. Stanejo pa od 12 Evrov dalje (rjuha, prevleka za odejo in blazino, odeja) 1005 bombaž. To je okrog 3.000 tolarjev. Ta komplet za 12 Evrov se imenuje PELLEJONS. Se izplača.
Mnoge trgovine po Sloveniji služijo na račun staršev, ki bi za otroka kupili vse, brez pomislekov koliko stane. Cena pa na žalost ni vedno enaka kvaliteti.
Smo pač taki.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   posteljina - kje?
1.7.2005 11:48:54   
Marogica
Za polono2
Sva že dve, ki težita z Ikeo, pa tudi pri Eduscho/Tchibo se ti pridružujem.
Imaš dober okus in nos za praktičnost. lp marogica

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   posteljina - kje?
1.7.2005 12:44:55   
marjetapovse
Kje je ta Alladin ali ima katera tel št.
Hvala in LP!

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   posteljina - kje?
1.7.2005 13:34:11   
Marogica
Na sredini Gosposke v MB, številke nimam.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   posteljina - kje?
1.7.2005 14:23:58   
polona2
:ups:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   posteljina - kje?
1.7.2005 14:55:46   
tina104
Pa v Mercator centru na Tržaški c. 14 v Mariboru je tudi Alladin.
Ko sem bila nazadnje tam, so imeli kar izbiro, pa lepe komplete posteljnine (res pa predvsem v modri, roza in bež barvi)(drugače sicer prodajajo v glavnem oblačila)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   posteljina - kje?
1.7.2005 15:05:21   
Marogica
Punce, zdaj pa čisto resno. KAj bi dale 45.ooo za posteljnino? Ka pa za vaju z možem?
Mi smo, ko je bil naš ta večji star 19 mesecev kupili veliko posteljo (140x200), ker je padel iz visoke postelje, ko je plezal in si nalomil roko.Bolje pasti iz 30 cm kakor pa iz 130 cm.
Torej kupujete za eno leto posteljnino take vrednosti?
Mogoče pa jaz živim na napačnem planetu.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   posteljina - kje?
1.7.2005 19:17:56   
pravljica
ne verjamem, da bi dala toliko...meni je bilo že 28.000 sit preveč, ampak če pomislim, da sem se vpičila v eno tako in mi ni blo več nič druga všeč...bi po moje tud to dala zanjo...45000 pa ne vem :zmeden2:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   posteljina - kje?
4.7.2005 12:04:42   
Sugy
marogica, saj zato sem pa vprasala, ker se mi zdi to zelo zelo predrago!

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   posteljina - kje?
4.7.2005 13:13:51   
Marogica
Saj ni bilo slabo mišljeno. Vendar mi kupujemo drage stvari le, ko gre za varnost (avtosedež, čelade). ostale stvari pa so nekje vmes. Varčujte za stvari, ki še pridejo in teh ni malo. Ne pozabite, da kupujemo stvari za nahveč 6 mesecev.
Hotela sem povedati, da ko gre za naše otroke, bi naredili VSE. To je res,tudi jaz bi, vendar pa jim vse drago ali najdražje ne bi kupila.
Jaz pač nisem dala več za postlejnino, kot je stala v Ikei, tudi ni več vredna. En komplet sem pa dobila, oprala in sedaj ima to že drugi sinko. In ne pozabit, da en komplet ni dovolj.
Je pa res, da smo ljudje različni.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?