|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljica spodaj
4.10.2008 10:34:23   
mala*
Na morfologiji mi je G napisal v mat.knjižico, da imam posteljico spodaj. Kaj to pomeni???Prosim za odgovore, jaz sem že čisto panična...
Hvala
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posteljica spodaj
4.10.2008 10:38:54   
Anonimen
http://med.over.net/forum5/read.php?19,1020002,1020136#msg-1020136

(odgovor članu mala*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2008 11:56:12   
blaža
Se lahko do 27 tedna, če sem prav povedala, še dvigne. pomeni pa , da pač nizko nosiš, ko pa otrok raste in se razvija, se lahko vse skupaj pomakne navzgor. se je pač vgnezdil nizko. če ti g. ni dala drugih napotkov, da bi morala mirovati al kaj podobnega, ne bodi v skrbeh. jaz sem ta drugega tudi imela posteljico do materničnega vratu in je blo vse v redu. Sem se pa na začetku ustrašla, ki me je en g. prestrašu, ko me je vprašal, da če so mi povedali, da imam posteljico do m. vratu. pred tem sem imela en ss in sem mislila, da lahko splavim . Pa ni blo panike in se je vse skupaj okoli 26 tedna pomaknilo in je blo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2008 13:14:28   
mala*
blaža hvala za odgovor...je takoj 100x lažje ko ti nekdo napiše podobno izkušnjo in te navda z optimizmom!!!user posted image user posted image Upam, da se bo pomaknilo navzgor...Upam pa d ani tok dol, ker če bi bila čisto spodaj bi mi G verjetno predpisal počitek in kej rekel, tako je pa on reku da je vse BP, jaz sem pa to pol v mat.knjižici doma prebrala...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2008 13:23:37   
Doll
Mah.nič takega ni.
Jaz sem nosila zelo nizko oba otroka.
je pa res,da je vse ok,če ne dobiš popadke.
jaz sem jih,tako da sem bila že v 33 tednu odprta 3,5 cm.
Druga nosečnost je pa bila rizična,ker sem imela popadke od 19 tedna naprej,sem pa speti rodila v 37 tednu,čeprav nisem mogla počivati in sem tudi nosila sina,ki je bil takrat star manj kot 2 leti

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......