|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljica
25.11.2007 14:39:35   
jagoda80
Živjo!

Našemu dojenčku smo v Ikei kupili eno zelo poceni posteljico, dimenzij 120x60. Me je nagovoril mož, da je čist ok, jaz se pa že od dne, ko sva jo kupila, jezim, da sem se pustila prepričat. user posted image  Namreč: stranica na posteljici se ne da spustit in to postaja vedno večji problem. Dno imamo že nekaj časa spuščeno na najnižjo višino, sinček pa postaja vedno težji ... trpi pa moj križ.
Ali ima mogoče katera kakšen predlog, kaj bi bilo najboljše storiti. Da bi spal pri nama, ne pride v poštev, ker potem jaz nič ne spim, pa tudi potem ne upam niti na wc ponoči, ker me skrbi, da se bo splazil s postelje. Gledala sem že posteljice dim.: 140x70, ki se spremenijo v mladinske postelje, ampak mislim, da se pri teh tudi ne da spustiti stranice user posted image . Da bi dala jogi na tla ... user posted image  , potem bom pa otroka iskala po celi spalnici.
Mislila sem, da bo postelja vseeno zdržala, dokler sinček ne bo dovolj velik za v večjo posteljo, ampak danes ponoči me je tako uščipnilo v križu, da se tega ne grem več in grem, če bo treba, kupit še eno posteljico enakih dimenzij in s pomično stranico.
Ali vas ostale tudi tako boli v hrbtenici, ko dvigujete otroka oz. koliko so postelje s pomično stranico bolj praktične? Prosim za kakšen nasvet, kaj storiti.

Thanks user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posteljica
25.11.2007 18:05:00   
lea23
mi imamo posteljico 120×60, stranica se spusti, in jogi je nastavljiv na 3 višine. nevem mene zaradi posteljice nič ne boli križ.
me pa učasih malo boli ko jo previjam, zadnje čase največkrat kar na postelji ker je zdaj že malo bolj živahna.

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2007 20:48:38   
lelaval
Koliko pa je star sinček? Če je že 2 leti, jaz ne bi kupovala večjega "kinderpeta" - razen, če mislita še imet kakšnega user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2007 21:14:56   
jagoda80
Aha, nisem napisala, da je nas fantek star 10 mesecev. Problem pri tej posteljici je ta, da je dno ful nizko, ograjica se pa ne da spustit, zato se moram ful globoko sklonit, ko ga dam spat, ali pa ko ga ven vzamem. Tudi sama nisem imela namena kupovat se enega kinderpeta, ampak sploh ne vem kaj bi, ker mali postaja vse tezji. Do kdaj pa sploh spi otrok v kinderpetu? Mogoco bi bilo smiselno kupit ta vecji kinderpet 140x70, ki se potem spremeni v mladinsko posteljo, tako bi bil malo dlje casa uporaben.
Ah, saj ne vem, kaj bi bilo najboljs. Mislis, da bos kaj prisparal, ko kupis nekaj poceni, pa te na koncu se drazje pride.
Lp

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2007 7:43:42   
Nika v službi
Jaz bi na tvojem mestu kupila posteljico s pomično stranico, saj je dete še majhno.
Mi imamo 120x60 s pomično stranico in 4 možnimi višinami dna, v uporabi je že od 3 mesecev dalje (ko je šla ven iz zibke), uporabljamo jo še vedno, pa je naša stara že skoraj 27 mesecev! Meni je bilo že na začetku jasno, da je taka postelja edina opcija.
Naša bo še kar nekaj časa spala v tej posteljici, potem pa bomo kupili "ta veliko" posteljo, ko bo šla v svojo sobico.

Tvoje zdravje je pomembno, kupi posteljico s pomično stranico ali eventuelno večjo posteljo z varovalom.

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2007 10:21:29   
naniplus4
Jaz ne bi kupovala še ene posteljice - naši so šli pri kakšnem letu vsi v taveliko posteljo, pa ograjico smo namontirali nanjo, oz pri najmanjši sem dala ob rob postelje kar zvit star, volnen (težek) kovter. Pa na tla eno podlago. Pa ni nihče dol padel. Svakinjin tamali je pa že od vsega začetka spal kar v taveliki postelji z ograjo, pa malo so mu jo "skrajšali" z zvito deko.

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2007 10:43:32   
lea23
jst tudi nebi zdej za še 1 leto nove kupovala user posted image
kaj pa če bi pač enostavno samo zvišala jogi user posted image  zakaj tega ne storiš user posted image

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2007 13:17:53   
naniplus4
Ne, jogija pa ne bi bilo pametno zvišati, ker je to nevarno. Potem otrok lahko pade čez ograjico s kar velike višine. Če štrbunkne z navadne postelje, je to čisto drugače. Možno je pa tudi vzet jogi ven in ga dat na tla. Sicer čudno zgleda, ampak je pa varianta.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?