Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
posteljica, kjer se lahko odstrani cela stranica 22.7.2009 15:02:45
|
|
|
|
giotti
|
Bila sem v trgovini Pikapolonica in gledala posteljice za dojenčka. Moja želja je, da se cela ena stranica odstrani, zato da bom posteljico privila na mojo posteljo, da bova z dojenčkom skupaj in ne bo vmes ograje, pa še vedno bo imel svoj prostor. Kljub relativno veliki izbiri niso imeli niti ene takšne posteljice, kjer gre cela stranica stran, ampak se lahko samo spusti do določene višine, ampak še vedno ostane. Ker imate izkušnje, vas sprašujem, ali to sploh kdo prodaja in če mi lahko posredujete kakšne linke, kje se da to kupit? Ker če grem zdaj sama na internet in brskat za temi posteljicami, se mi bo zmešalo od preobilice informacij. Še raje pa bi izvedela, če veste za koga, ki bi prodajal takšno rabljeno leseno posteljico? Pozdravček
|
|
|
|
RE: posteljica, kjer se lahko odstrani cela s... 22.7.2009 15:23:56
|
|
|
|
urška
|
mislim da so ikeine takšne.
|
|
|
|
RE: posteljica, kjer se lahko odstrani cela s... 22.7.2009 16:30:31
|
|
|
|
ninka80
|
Giotti, moja je takšna. em imela isto eno starnico dol in opsteljco čist do moje. Zakon. Tamlaga sam "zakotalila "dol, priklopla in dala nazaj. Se sploh nisva orng zbudila. Bom ti poiskala link. Vem pa ,da sem jo kupla v BC.
|
|
RE: posteljica, kjer se lahko odstrani cela s... 22.7.2009 16:36:24
|
|
|
|
ninka80
|
Ne najdem, kupila sem jo pred skoraj 2 leti. Vem pa, da je od Lip Poljčane. Ta ji je podobna (po obliki): http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189006
|
|
RE: posteljica, kjer se lahko odstrani cela s... 23.7.2009 13:46:15
|
|
|
|
giotti
|
Super, hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: posteljica, kjer se lahko odstrani cela s... 21.9.2009 15:35:21
|
|
|
|
Emili1
|
Giotti: jaz sem tudi tako posteljico iskala. Pa sem jo našla pri Sadeko, model Lily. Nisem se pa zanjo še odločila, ker me ni čist prepričala. Se pa meni zdi to, da lahko daš posteljico čist zraven zakonske postelje super..ne vem zakaj, ni več takih? Urška: a misliš na model Leksvik od Ikee, da bi šla tudi stranica stran? A ima katera izkušnje s to posteljico, a je ok?? Predvsem me zanima, če paše nanjo jogi 120x60, ki ga kupiš pri nas npr. v BC? LP!
|
|
|
|
RE: posteljica, kjer se lahko odstrani cela s... 21.9.2009 15:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Emili1 Urška: a misliš na model Leksvik od Ikee, da bi šla tudi stranica stran? A ima katera izkušnje s to posteljico, a je ok?? Predvsem me zanima, če paše nanjo jogi 120x60, ki ga kupiš pri nas npr. v BC? Nisem Urška, samo ti lahko povem iz 1. roke, ker jo imamo doma. Stranica se čisto odstrani pa vanjo gre jogi iz paketa za novorojenčke torej jogi čisto standardnih dimenzij. Morate bit pa malo pozorne, če hočete imet posteljico čisto ob zakonski ... ker če imate v posteljici montiran AC senzor dihanja, potem ta ne bo delal pravilno, ker če bosta postelji skupaj, bo zaznaval tudi dihanj staršev in se v primeru črnega scenarija ne bo vklopil.
|
|
|
|
RE: posteljica, kjer se lahko odstrani cela s... 21.9.2009 15:57:07
|
|
|
|
Emili1
|
Otika, najlepša hvala za odgovor! Še to me zanima: mislim, da ima ta posteljica 2 nivoja nastavitve višine dna. A to pomeni, da en od teh dveh nivojev (nižji) je v isti višini kot običajna zakonska postelja? Hvala tudi za opozorilo glede angelcare. Kako pa ste vi to prakticirali, a si imela posteljico pač stran od svoje posteljie, pa ograjo lepo gor?
|
|
|
|
RE: posteljica, kjer se lahko odstrani cela s... 21.9.2009 16:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Emili, če je nastavljeno na zgornji nivo, je dno posteljice na višini 44cm, če je pa na spodnjiem pa na višini 18cm. Lahko pa dno poljubno nastaviš, če ste doma spretni z vrtalnikom, saj je potrebno zvrtat samo 4 dodatne luknje v posteljico. Pri nas smo imeli to rešeno tako, da je bila stranica gor pa posteljica pol metra od najine ... samo pri 2h mesecih se je tamala itak selila v svojo sobo in sploh ni bilo problemov.
|
|
|
|
RE: posteljica, kjer se lahko odstrani cela s... 21.9.2009 16:23:35
|
|
|
|
Emili1
|
Hvala Otika . Ja, saj tudi sama sem razmišljala, da tiste luknje res ni noben problem zvrtat. Vse se lahko prilagodi. LP, E
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?