Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: postavljanje trampolina 25.9.2009 18:20:42
|
|
|
|
pety78
|
Ne moreta sami, nikakor. Ful težko je haklat in nategovat to mrežo, ko skačeš po njej.
|
RE: postavljanje trampolina 25.9.2009 18:28:52
|
|
|
|
Tjašy
|
Jaz mislim,da ti bo moška roka prav prišla.Če mož ne more pa soseda poklič.
|
|
|
|
RE: postavljanje trampolina 25.9.2009 18:41:23
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
ogrodje bi lahko sestavla brez problema, ampak za napet mrežo pa rabiš ful moč! ne boš zmogla sama.
|
|
|
|
RE: postavljanje trampolina 25.9.2009 19:52:28
|
|
|
|
Gina
|
Tudi ogrodje postavit ni mačji kašelj. Pri nas smo dobili trampolin in ker moj ni imel cajta, ker je cele dneve delal, se ga je spravil sestavljat kar sosed, saj je itak za vse vaške otroke tale trampolin v uporabi. Človek cele dneve fizično dela in tehnične reči obvlada, pa ti povem,d a ga je skup sestavljal par urc. Če hočeš, da ti dobro skup drži zadeva, je treba tudi ogrodje že od začetka fizično dobro skup spravit, da o napenjanju ne govorim. Še mreža sama je mal zoprna za gor dajat. Ne, jaz ne bi tega sama delala, ker do jutri ne bi bila fertik. Pa fajn je, da to dva sestavljata, mnogo lažje.
|
|
|
|
RE: postavljanje trampolina 25.9.2009 19:53:57
|
|
|
|
Tjašy
|
Sanasan,naj ti Gina svojega soseda posodi pa bo.
< Sporočilo je popravil Tjašy -- 25.9.2009 19:54:38 >
|
|
|
|
RE: postavljanje trampolina 25.9.2009 20:13:38
|
|
|
|
2.2.
|
sama ni šans da postaviš
|
|
|
|
RE: postavljanje trampolina 25.9.2009 20:28:27
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy Sanasan,naj ti Gina svojega soseda posodi pa bo. Jaz imam boljši predlog, da pokliče kar svojega prijaznega soseda....
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......