kajalin*
|
In vse kar sodi zraven...Naša 6 letnica ima kaos v svoji sobici,sem glavna čistilka in vsak teden se lotim generalne,to je danes grrrrrrr....Problem je,ker je v teh letih,ko ima hrčkov sindrom,za igranje domov nanosi trgovinske račune in podobno kramo,da se igra trgovino,poleg vsega doma,pa drobnarije,konjički,...Za vsako stvar najdem prostro,škatlo,ločujem igrače,ji vbijam v glavo naj čuva,da se kaj ne izgubi,zaman!V škatli od čevljev je imala polno gumic in špangic,sedaj jih ima še 1/4,ne kupujem več popolnoma nič!Jezna sem,ker se je nič ne dotakne,če vzamem kakšno stvar se sploh ne bo sekirala,sama se zaigra in zamoti in to lahko po več ur kot da jo ni,je ustvarjalna,ampak v sobi ima kaos.Se zgodi,da riše na tleh,ker nima prostora na pisalni mizici,čeprav ko pride iz vrtca je vse "skockano".Ena karta tu,druga tam,tiste k imate podobno me verjetno razumete,kako se borite proti tem?naj povem še to,da sm že sama sebi tečna in kot stara lajna,oba jo učiva,da ko se neha igrati naj pospravi in šele potem vzame drugo idračo,2x je ratal naprej pa nič.Grrrooooooza
|