|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pospešitev poroda
16.4.2009 13:02:47   
PC Baby
Danes sem bila na pregledu in mi je ginekolog povedal, da je moja bebica ZELOOOOO velika in teška in bi jo bilo treba čimprej rodit. Počakali bomo še 1 teden, potem naj bi mi sprožili porod. Ampak pravi, da bi bilo zelo fajn, če bi se to zgodilo že prej samo od sebe.

Kaj pa naj počnem? Že zdaj vsak dan hitro hodim po eno uro, ne šparam se po stopnicah, tuširam se s toplo vodo....

A ima katera kakšno preverjeno idejo/metodo za predlagat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pospešitev poroda
16.4.2009 13:14:35   
rj1808
Moj user posted image naj bi tudi bil zelooo velik,pa okrog 4 kg težki..sem rodila 5 dni čez rok,3400g in 51cm velik..tak da..user posted image Laufanje,počepi,malinovi listi,bla bla..nič mi ni pomagalo..Na dan poroda(začel se je spontano)sem pa zjutraj bila na pregledu,in ginekolog mi je naredil stripping,(ne znam ti točno razložit kaj je to,jaz sem tudi na internetu iskala)-vem pa da je to metoda po kateri bi se naj v roku par dni porod spontano začel..in pri meni se je..tak da vprašaj svojega ginekologa...Pa srečno!!user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2009 13:17:47   
Anonimen
Najuspešnejša naravna metoda naj bi bili nezaščiteni spolni odnosi, ker sperma mehča maternično ustje (vsebuje prostogladine, ki so tudi sestavina svečk, ki ti jih dajo v porodnišnici za mehčanje mat. vrata).

Sama sicer lahko to metodo ovržem, ni bilo učinka user posted image . Tudi gravitacija (hoja, stopnice,...) niso imeli nobenega učinka, dokler se popadki niso začeli. Potem pa ja, je pospešilo porod, še preveč user posted image .

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2009 13:28:33   
mojca2005
Meni je pa ta naravna metoda - nezaščiten seks, torej sperma, dvakrat pomagala... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2009 13:38:08   
Hope2
Nažžri se ananasa, obvezno tisti del s trdo sredico, pol pa šše 2x na dan v 5 šštuk po stopnicahuser posted image

(odgovor članu mojca2005)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2009 13:46:32   
PC Baby
Hmmmm...user posted image

Bom probala vse po vrsti pa vam javim user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2009 13:55:53   
Kliki
Seks menda pomaga.user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2009 14:16:11   
pipic
Najboljše da greš tečt maratonuser posted image
Halo no....
Pusti si moči za porod
Otroka na silo tako ne boš spravila ven,če se on ne odloči za to.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 14:39:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pipic)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2009 14:56:51   
brigita23
Kaj pa z recinosovim oljem, je katera poskusila???

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2009 17:34:18   
Lia24
O pri tebi so vsaj predlagali čimprejšnji porod. Pri meni so se samo zgražali "UUUu kako velik otrok, gospa ali je vaš mož košarkaš" ne uglavno čakali so (smo) 14 dni čez rok tako da se je na koncu rodil 4200g in 56cm velik fantek. Na žalost noben seks in nevem kakšni zvarki doma pripravljeni niso pomagali k čimprejšnjemu porodu. user posted image  
Sem pa v trenutno v 38. tednu in mi spet napovedujejo ogromnega otroka tko da bomo vidli ;) kako ogromen bo spet to. Pravijo da je drugi še večji, če pogledam zgornje mere nevem kako bom jaz to rodila, če bo res ta še večji user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2009 20:18:28   
Pikicapokica6
Tudi moj prvi otrok je bil za mojo konstitucijo ogromen - čez 4 kg, 55 cm, pa mi niso nič prej sprožili, so čakali 14 dni čez rok, ko so mi ga sprožili. Porod je kljub temu zelo hitro potekal - je blo vsega konec prej kot v dveh urah, bila pa sem raztrgana in rezana.

Ni pomagalo nič od naštetega, da bi prej rodila.

(odgovor članu Lia24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2009 10:06:18   
anika87
Punce, tiste, ki ste že rodile in je bil vaš otrok (pre)velik...

A ste ve imele OGTT v nosečnosti? A je bil rezultat normalen?
Zanima me namreč zato, ker sem imela na OGTT-ju čisto malo povečano vrednost po eni uri (za 0.1 mmol/l  pri 100 g glukoze, ki se dela 3 ure), ostale vrednosti so bile super. Pa sem zdaj na sladkorni dieti (ne držim se tolk strogo kot pijanec plota, gledam pa vseeno kaj jem, sladko sem dala proč, čeprav se že prej nisem basala s sladkarijami), merim si sladkor 6x na dan in je super.

Zanima me zato, ker so pač rekli, da neke nevarnosti ni, da edino dojenček je lahko malo težji. Včeraj sem imela UZ in ima dojenček čisto malo večji trebuh (kot za 5 dni več kot pa sicer je nosečnost).

A ste imele kaj težav s sladkorjem v nosečnosti?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2009 10:47:24   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: rj1808

Moj user posted image naj bi tudi bil zelooo velik,pa okrog 4 kg težki..sem rodila 5 dni čez rok,3400g in 51cm velik..tak da..user posted image Laufanje,počepi,malinovi listi,bla bla..nič mi ni pomagalo..

en dokaz več, zakaj jz osebno ne bi forsirala k "predčasnemu" porodu. Otrok že sam ve kdaj bo pripravljen za iti ven.

(odgovor članu rj1808)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 12:56:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.4.2009 17:28:25   
Lia24
Ne jaz prvič nisem imela povečanega sladkorja. Vsega skupi sem se zredila za 13kg na 60 podlage. Rodila sem 4200kg in 56cm, 14 dni čez rok (k sreči sem dobila popadke :) )Noben od naja ni pretirano velik tko da očitno ni napisanega pravila kok bo otrok velik. zanima me kok bo moje dete zdaj veliko, spet nimam sladkorja. v 30 tednu so mi rekli da ima otrok približno že 2650g. Res sploh nočem pomislit koliko bo to velik dojenček. user posted image  Pravijo da otrok dobi nekje 200g na teden.....
Sicer pa nima veze koliko je velik, težek,... važen da je dete zdravo!! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.4.2009 22:21:24   
valči
Drtugič in tretjič,torej punci sem obe rodila dva dni čez rok.Pomagalo preverjeno-sperma,resnično in pa veliko sprehodov,pa ples,miganje,najbolj pa seks.Pri zadniji,Nini,sva ob 10 zvečer seksala,sem ga prosilauser posted image ,ob pol treh me zbudijo popadki na 7 minut,ob pol 5 že v porodno prispem 8 centi odprta.Rodila ob 6 zjutrajuser posted image Hitro in učinkovito.

aja,pa seneni drobir sem si delala in čaj malinih listov pila.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Lia24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?