|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posojanje oblačil
8.4.2008 12:12:28   
tiktak
No, moja dilema je taka: Dve prijateljici sta noseči, pa ne vem če bi jima posodila oblačilca za otroka. Sama imam že 2 otroka, hčerka bo 3 leta,tamal je star dober mesec, vendar pa imamo v planu še enega in bom oblačila še potrebovala. Se nagibam k temu, da bi posodila, ampak kateri- vsaki pol pol? Najbolje, da se zmenijo, da ima ena punčko in druga fanta - rok imata namreč narazen 14 dni. user posted image user posted image  No, kaj bi ve naredile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 12:20:52   
srki
Ne bi nobeni posodila. Saj ne vejo, kaj bo, pa še ti načrtuješ še enega. Mogoče kasneje ne dobiš vseh nazaj, pol pa spet ne bo prav. Pa ne bo prav njima dvema, češ, meni je dala to, meni ono. Ma ne vem. jaz ne bi.

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 12:24:41   
nian
če načrtujete še enega, jaz ne bi posojala. če pa bi vseeno, pa obe pokliči in jima naenkrat daj, pa naj se sami zmenita.

_____________________________

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 12:40:03   
Paštetka
Jaz bi se s prijateljicama dobila na kavi in ob čvekanju mimogrede v šali rekla: kaj zdaj? kak sta to načrtovale? kateri naj zdaj kaj posodim. Tebi plenice, tebi pa žabe? user posted image

Saj če ste prijateljice se boste že zmenile.

Če pa načrtuješ 3 otroka... saj vedno čisto vsak kupi kaj novega za drugega otroka. tudi ti boš, tudi prijateljici, pa ti bosta lahko tudi onidve posodile kaj novega.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 13:06:52   
Neni13
Tako kot je rekla Paštetka, na kavici jima to omeni. Vsekakor jima posodi, če sta tvoji prijateljici.Tudi oni bosta potem tebi. Vse pride prav, če ni treba kupiti, pa še user posted image  cotke tako hitro prerastejo.. Meni sta 2 prijateljici tudi posodili cotke,pa še obe načrtujeta, oz. ena že dela na tem.user posted image
Sem si pa vse označla katera mi je kaj posodila in poslikala. Tako, da sedaj kar je že preratsel, striktno ločujem in devam v ločene škatle. Vsaka bo dobila dobila nazaj, kar mi je posodila.Pa se kak gratis povrhu. :)
Sem jima pa zelo hvaležna.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 13:23:57   
rose
jaz sem tudi s prijateljico glede oblačil v navezi. jaz njej po prvi hčerki, ona meni nazaj in še kup svojih. tako da ima ta druga hči več oblek kot ta prva in jaz skupaj user posted image  Potem pa spet vse nazaj prijateljici. Pa vedno še kdo kaj kupi, tako da se ta oblačila samo množijo.
samo povedat jima pa moraš, da boš še rabila user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 13:31:19   
zima22
mi smo stari eno leto, tudi jaz sem se odločila, da oblačil ne bom posojala, dokler ne bomo imeli še enega. Problem vidim predvsem v tem, da nazaj sigurno ne bom dobila takih oblekic, kot jih bom dala. Sama veliko madežev ne morem dat stran, ampak dokler so moje, se ne sekiram. Če pa ne bi bile, pa takih ne bi mogla nazaj dat, pol bi jim pa nekaj kupovala zaradi občutka krivde. Pol ko bomo pa odrabili, pa jih mislim podarit nekomu, ki jih res potrebuje. No, kakšno bom pa spravla za spomin, mi je bilo prav lepo, ko mi je mami, ko sem bila noseča, dala nekaj mojih oblekic.

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 13:34:01   
annie
Jaz imam še dva brata, prvi brat ima dva meseca mlajšega sina od našega, ta drugi brat pa bo sedaj v maju prvič očka postal in njima vsa oblačila, katera naš preraste sproti dam, tako, da mu ne bo treba nič kupit, pa tudi od brata jih bo še dobil. Je rekel, da je srečnež, ker bosta z ženo ta zadnja, ki bosta naraščaj dobila user posted image Po moje se s prijateljicama lepo zmenite, kaj bo kera mela, saj jima bo vse prav prišlo. Potem pa ti jih seveda naj nazaj vrneta, tako, samo se tudi mi z bratoma zmenili, da drug drugemu posojamo, potem pa nazaj vrnemo user posted image  

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 14:06:21   
mehurčica
Jaz sem vedela, da bova imela še enega otroka in sem skoraj vse posodila prijateljicam. Res je, da od ene nisem dobila vsega nazaj, tudi nekaterih igračk, ampak tako pač je. Zaradi takih malenkosti se ne mislim sekirat, so hujše stvari na svetu.

Jaz bi naredila tako, kot pravi Paštetka.


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 14:07:06   
kristinaj
če imate namen imeti še enega ne posojaj.....

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 14:10:11   
lelaval
Saj če ste prijateljice se boste že zmenile.

Če pa načrtuješ 3 otroka... saj vedno čisto vsak kupi kaj novega za drugega otroka. tudi ti boš, tudi prijateljici, pa ti bosta lahko tudi onidve posodile kaj novega.


Tako bi jaz naredila

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 15:03:22   
ZmajTolovaj
Jaz imam nečakinjo, ki je starejša od naše user posted image  5 mesecev, pa smo veliko od nje dobili, malo nosili, hitro prerastli, potem sem dala še svoje cunje naprej prijateljici, ki ima 4 mesece mlajšega sina, zdaj bo tretja prijateljica rodila in že zbirava na kup, da ji dava tiste prve novorojenčeve oblekice, ki jih itak prerastejo v enem mesecu. Škoda se mi zdi vseh teh oblek, ki so kot nove, tudi če ja kak madež, saj nekaj imaš za doma, od obiskov pa ponavadi dobiš še kaj, pa imaš spet novo. In avgusta bomo vse skup dali nazaj svakinji, ki bo dobila 2. otroka. Jaz planiram še najmanj dva user posted image , ampak ne bom cunj imela doma v omari eno leto zaradi tega. Od prijateljic pač pričakujem enak odnos do mene in posojenega, kot ga imam sama. Če pa ne vesta spola, naj se sami zmenita, katera bo kaj vzela.
user posted image

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 15:12:28   
jasna
Po prvem sem vse posodila, po drugem spet in sedaj po tretji spet spravljam za morebitne nove uporabnike prijateljic in sorodstva. Meni se zdi škoda, da bi se cunjice valjale po podstrešju, če jih lahko nekdo nosi.
Tudi jaz bi ponudila, kaj pa katera potrebuje, naj se zmenitauser posted image
LP

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 20:03:25   
karin412
Ta lepše cotke si prešparaj, ostale pa posodi-če res bi bile recimo poflekane.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 20:15:39   
Zofy
Meni sta posodili oblekice 2 prijateljici - ena ima 1 otroka in namerava imeti še enega, druga ima 2, so cunjice že 2x nošene in namerava prav tako še enega imeti. Sploh nisem pomislila, da mi mogoče ne bi hotele posoditi, ker načrtujeta še otrok. So mi še nekatere prijateljice oz. bolj znanke ponujale cunjice, pa prav tako načrtujejo še otrok, samo jih nisem rabila, ker sta mi že ti dve dali toliko oblekic, da po moje sploh ne bojo prišle vse na vrsto. Jaz bom tudi posodila oblekice, če jih bo katera od prijateljic rabila. 

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 20:58:04   
mala_pikica
Jaz pa rade volje posodim stvari od user posted image  svojim prijateljem. Ko sem imela prvo user posted image  sem posodila vse stvari prijateljicam in moževi sestri, saj so vse dobile kasneje user posted image . Normalno, da je lahko na kakšnem oblačilu tudi madež, ampak jaz na to nisem občutljiva, drugače ne bi posodila. Sedaj sem dobila drugega user posted image  in to user posted image , tako, da mi je od moje prve prišlo zelo malo stvari prav, so mi pa dosti posodile prijateljiceuser posted image user posted image user posted image . Seveda, pa se dosti stvari tudi dobi in pa seveda tudi sama rada kupim kaj lepega in novega. Sedaj pa komaj čakam, da bo še kakšna prijateljica user posted image , da bom lahko naprej posodila cotice od mojega Lukca. Lp

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: posojanje oblačil
8.4.2008 23:54:39   
sandra85
ne posojaj, lepo jima povej da boste imeli po vsej verjetnosti še enega in bosta sevada razumele. konec koncev, si tut ti vse sama kupilauser posted image



_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: posojanje oblačil
9.4.2008 8:24:16   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: karin412
Ta lepše cotke si prešparaj, ostale pa posodi-če res bi bile recimo poflekane.


men se tud to zdi še najboljš. neka zlata sredina user posted image posodi, če si pa na kako cotko sentimentalno navezan, jo pa mej v omari par let user posted image user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: posojanje oblačil
9.4.2008 10:08:36   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

posodi, če si pa na kako cotko sentimentalno navezan, jo pa mej v omari par let user posted image user posted image



Tudi pri nas cotke za user posted image  krozijo user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: posojanje oblačil
9.4.2008 13:11:24   
Maksma
tudi jst sm vedno v dilemi ali posojat ali ne. Sama nisem od nobenga nič dobila, imela bom še najmanj enega otroka, vse cunjice zelo skrbno čuvam (ne vem če bi jih kdo tako) in sem se odločila, da ne posojam ali pa da res naredim tako, da najlepše spravim, tiste malo manj lepe pa posodim! Samo problem je izbrat katere so lepe in katere ne user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 20:22:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maksma)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: posojanje oblačil
9.4.2008 21:24:17   
mišk
Pri meni je blo pa tako, da so mi tri kolegice že pred porodom posodile ful cunjic, a jih sedaj toliko novih dobim v dar od obiskov (sploh moja mami ima posebno obsesijo), da sem user posted image  oblekla v sposojene oblekce samo ene trikrat!user posted image Se ne pritožujem. Res sem vesela, da bom imela kaj samo mojega. Posodit nameravam tudi drugim.
Ker nameravava imeti vsaj še enega otroka bo malo problem, če bo user posted image , kajti sedaj imava user posted image  in 90% oblekic je izključno punčkastih.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: posojanje oblačil
9.4.2008 22:32:56   
Anonimen
Jaz sem posodila frendici in sem ji rekla ko odrabi naj mi vrne in to do konca leta, ker načrtujemo drugega. Neki mi je že vrnila ker je pupa prerasla oblekce ostalo upam , upam da mi vrnedrgače bo mikena user posted image user posted image jeznaaa

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...




Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)


Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!