Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: posoda za indukcijsko ploščo 9.1.2009 20:26:09
|
|
|
|
melanija
|
Za indukcijsko ploščo rabiš posodo na katero dno se prime magnet, če ne ne moreš kuhat, ker ti plošča ne zazna kozice. V poštev pridejo Zepter kozice, pa emajlirane, za ostale pa moraš preverit, če ti prime magnet na dno, da lahko potem kuhaš. Jaz imam polovico kozic, ki jih lahko uporabljam na indukciji ostalih pač ne morem, ker jih grelno polje ne zazna in lahko kuham samo na navadnem kuhališču. Imam pa Gorenjevo steklokeramično ploščo 2+2 (2 indukcijski + 2 navadni kuhališči).
|
|
|
|
RE: posoda za indukcijsko ploščo 9.1.2009 23:11:27
|
|
|
|
Eca
|
Jaz sem nekaj posode kupila v Hoferju - samo moraš spremljat akcije. V njihovih akcijah lahko dobiš celi komplet posod s pokrovkami in ponvo za mali denar. Sicer pa je primerna posoda tudi WMF in kot je že predhodnica napisala tista, na katero se prime magnet. Lp in veliko kuharskih užitkov! Eca
|
|
RE: posoda za indukcijsko ploščo 10.1.2009 15:07:46
|
|
|
|
2 Sraki
|
V lesnini so imel kakšen teden nazaj akcijo, mogoče je še. Mislim da je bil set 4-ih posod za cca 70€.
|
|
|
| Stran: [1] |
Imena..noname..Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?Timon (
42%)
Evgen (
9%)
Adam (
35%)
Oto (
14%)
Število vseh glasov: 278Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!