|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poslovna oblačila
4.11.2006 14:11:46   
tinkatonka
Pozdravljeni!

Ker se hitro približuje čas, ko bom prvič vstopila v službo sem počasi že začela razmišljati o tem, kaj vse moram nakupiti pred tem. Ker me čaka kar zajeten začeten strošek nakupa oblačil in čevljev me zanima, za vse "izkušene nakupovalke poslovnih ženskih oblačil" kje kupujete user posted image ? Naj povem, da si kakega kostima za 40 jurjev, ali topa za 15 jurjev, žal ne morem privoščiti. Vsaj zaenkrat še ne. Kupila bi pa si npr nekaj elegantnih hlač in nekaj zg.delov (topov).

Kam predlagate da naj grem pogledat??? Seveda mora biti stvar kvalitetna, pa tudi ne preveč draga. H&M??? Tkanina???  Zara??? Res pojma nimam. Ker pa časa za skakanje naokrog ob majhnem otroku ravno ni preveč, bi mi kakršen koli nasvet prišel prav, da ne izgubljam časa po trgovinah, kjer se nič pametnega ne najde.

Hvala vam.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poslovna oblačila
4.11.2006 14:27:12   
Anonimen
Uh, super vprašanje. Imam popolnoma identičen problem user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poslovna oblačila
4.11.2006 14:36:55   
Anonimen
Kaj pa Zara? Mladostno, a urejeno. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2006 14:56:55   
Pajaca
Evo jaz se tud konec meseca vračam v službo, na srečo pa pri nas ni potrebno imeti nekih strogo poslovnih oblačil (no ja katera gradbena firma pa jih ima???), tako da sem se odpravila lepo v Emporium na oddeleh Sash, kjer imajo luštno robo in kar je najpomembneje so cene take kot bi mogle biti. Torej ni pretirano dragih stvari, kjer bi za pulover dal od 15000 naprej, tu sem za to ceno dobila pulover in hlače. Mislim pa en dan skočit še v Zaro, pa mogoče v Mango (tam nisem bila par let, pa vem da so vedno imeli dokaj poceni lepa oblačila). Za prvo silo sem si nabavla.

Zdaj moram še kupit čevlje, to je men večji problem, a bom že kaj najdla, da si lahko končno potem skrajšam svoje hlače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2006 15:23:41   
Anonimen
Jaz večino kupim v H&M-u in sem prav zadovoljna. Je pa res da je včasih ful izbire včasih pa skor ničuser posted image .
Čevlje sem si pa nazadnje v Bati privoščla. Pri čevljih ne šparamuser posted image

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2006 15:27:37   
total
V New yorker pejt pogledat,tam majo od firme Amisu ful lepe zgornje dele..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2006 15:37:47   
Anonimen
Ene parkrat sem tudi v Mercatorjevi Modiani zasledila, da imajo včasih kaj uporabnega. 

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2006 15:42:42   
Jacqueline
Jaz imam nekaj pregrešno dragih kostimov, ki jih mam kot osnovo in potem kombiniram z raznimi stvarmi iz h&m-a, Zare, ... da popestrijo videz, da ne deluje strogo in dolgočasno. Kupujem pa v Grazu in Seisbergu, ker imajo večjo izbiro. Ful se pa da popestrit zadevo z modnimi dodatki, da ne deluje da si vedno isto oblečen. Res pa jaz tudi pri čevljih ne šparam, ker res zaključijo podobo pa še cel dan sem v gibanju in morejo res biti kvalitetni čevlji. Zadnjič ko sem bila v h&m-u v A so imeli ful lepe stvari, pa sedaj sploh ni problema ko so blazerji in pa lepe srajčke majo. Veliko užitkov pri nakupovanju!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2006 16:14:24   
Anonimen
Odvisno, kakšen imaš stil. Jaz zase vem, da bi pla v H&M, potem pa špe malo v Newyorkerja pogledat. Torej City park.

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2006 17:51:02   
Anonimen
Tako kot si napisala - H&M in Zara (Zara ima polno kostimov, nekaj je sicer drazje, ampak se vedno dosti ceneje kot kak Labod ali Murauser posted image ). V NewYorkerju si pa jaz drugega kot kake bombazne majcke ali jeansa ne bi kupila, ker je vse umetno user posted image  

Mango bi tut znal imet kaj (ce ni lih vse neka cudna modauser posted image ), pa Sash kot je rekla Pajaca in morda se Dorthy Perkins tudi v Emporiumu.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2006 17:56:13   
Anonimen
Ja, v Modiani imajo eno ful dobro kolekcijo, ne vem, kako se imenuje, vse od hlač, sakojev, bluz, puloverjev, sicer je malo dražje kot recimo v H M, ampak vseeno,. Hlače so recimmo tam od 12 do 15 tistoč, sakoji čez 20.

Drugače pa sem jaz zanjič v HM ful dobro kupila. Moram spet it pogledat. Pri nas se bo pa zdaj odprla štacuna Tom Tailor, mislim, da se bo tudi tam kaj pametnega našlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2006 19:43:33   
lelaval
Jaz najprej zavijem v H&M in tam navadno tudi dobim, kar iščem, tako, da ne rabim drugam. Pa v Takkotu imajo dostikrat znižanja in se najde kaj. Zara se mi zdi malce dražja, razen, če so kakšne akcije. Čevlje pa navadno dobim v Jellotu in tudi ne rabim drugam. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2006 10:35:31   
barba
Če rabiš eleganten kostim se splača pogledat v industrijski trgovini Gorenjskih oblačil (seveda če si blizu Kranja). Tam dobiš ful poceni elegantne kose, ki jih potem lahko kombiniraš. Imajo dve liniji, eno za mlade in eno za starejše.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2006 10:37:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barba
Če rabiš eleganten kostim se splača pogledat v industrijski trgovini Gorenjskih oblačil (

Kje se pa najde to trgovino?

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.11.2006 9:13:44   
Vilma
H&M v Ljubljani ima takooo slabo robo, da tudi če mi dajo zastojn pulover, ga ne vzamem! Zato ga absolutno odsvetujem! Občutek imam, da vse kar ne prodajo v Avstriji oz. drugje v tujini, pripeljejo k nam! Za nas Slovence je že dobro user posted image  
Edini oddelek v tej trgovini, ki je ok, je otroški.
Ne vem, mogoče obstaja še kakšen H&M v Sloveniji in da so tisti dobri, H&M v City parku je pa katastrofa.

Kar se tiče poslovnih oblačil nihče ne pričakuje od ravnokar zaposlenega, da bo imel pregrešno drage obleke. Zato si kupi par elegantnih kosov, potem pa počakaj na razprodaje. Takrat pa v lov za cotami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2006 10:34:02   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

H&M v Ljubljani ima takooo slabo robo, da tudi če mi dajo zastojn pulover, ga ne vzamem! Zato ga absolutno odsvetujem! Občutek imam, da vse kar ne prodajo v Avstriji oz. drugje v tujini, pripeljejo k nam! Za nas Slovence je že dobro user posted image  

Se popolnoma strinjam. Kar tam kupim, je le za otroka. Drugače pa Orsay, tu pa tam Zara. Sem bila pa zadnjič po doooolgem času zopet na Madžarskem in sem si nabavla nekaj robe. Dvoje odličnih kavbojk za 3.000 SIT, majčke za 1.800, kratko rjavo bundico s kapuco, ki so letos moderne za 3.900 SIT, ...Skratka, splača se. Ja, verjetno ime Madžarska pomeni slabo robo...ampak ni tako. Seveda se najde (sicer ne po mojih izkušnjah), da je kaj slabše kvalitete, kar pa seveda ne pomeni, da se to pri nas ne zgodi. Še prevečkrat. Smo pa na Madžarskem v C&A nabavili tudi dosti robe za fanta in otroka. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.1.2007 16:40:55   
anjaa
odvisno kaj si želiš pod imenom POSLOVNA OBLAČILA!
jaz delam v tajništvu v urejeni prisarni, imam kar nekaj strank poslovnih partnerjev. ne pride mi na misel da bi npr. pri svojih 22 letih oblačila tiste elegantne "reklce".
kupim elegantne hlače na rob večinoma črne, črne s tankimi belimi nitkami, črne s srebrnimi tankimi navpičnimi črtami, bež, ... teh imam v omari vseh skupaj cca 12. kupim jih v zari, jasmin butik ( stara lj., hlače 5.990 sit), mia butik ( btc, hlače 5.990 sit ), ...
zgoraj pa oblečem tanek pulovrček, enobarvno oprijeto majčko, ... kupim v clarku, butikih v btcju, sportini ... povprečna cena 5.000 sit.
hlače in majčko popestrim s pason ki jih imam 2 predala. do 3.000 sit / kos. če je bolj bogata majčka, jo kombiniram z enobarvnim enostavnim pasom. bolj "preprosto enobarvno majčko" pa kombiniram z bolj razkošnim pasom ( npr. z bleščicami ). 
pri čevljih tudi ne kompliciram, imam jih iz massa in yello.
torbice kupim po oskusu, cene od 4.900 do 10.000 sit
to je vse.
na mesec za oblačila, torbice in čevlje povprečno zapravim 25.000 sit.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.1.2007 16:42:52   
anjaa
je pa seveda mao odvisno tudi od postave. visoka sem 167 in težka 65 kg. upam da v teh nekaj mesecih porodniške pred odhodom v službo še kaj shujšamuser posted image

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.1.2007 9:54:07   
srki
Glede trgovin so ti že punce svetovale.

Rekla bi rada samo to, da mogoče imajo kvalitetne stvari res samo v Modiani, Muri, Labodu.....v teh pregrešno dragih štacunah torej.

Ostala roba, v H&M, Orsayu, Zari, ..... pa ni čisto nič drugega, kar dobiš v Trstu pri Kitajcih, tle pa samo še ceno nabijejo. Rajši grem po v Postojno, kjer je vse po jurja ali malo več, pa je čisto ista stvar, kot v npr. H&M-u....

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?