Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
poslikava notranjih sten 11.2.2009 8:13:22
|
|
|
|
Ula3
|
Ženskice dobro jutro! Ima katera kakšno idejo, kje bi se dalo kupit šablone za poslikavo sten, imam namreč idejo, da bi eno steno v dnevni sobi popleskala v čokoladno rjavo, na drugo steno, kjer bi bila osnova bela pa bi naslikala, pobarvala rjav vzorec, kot npr, nekaj arabskih črk ali kakšen drug vzorec... če me katera razume kaj mislim, bi jo prosila za idejo. Sama nisem čisto nič likovno nadarjena, da bi si znala izrisati negativ, niti ne poznam nikogar, ki bi imel to sposobnost. Verjetno se da to kje kupit, a še nisem zasledila kje! Hvala!
|
|
|
|
RE: poslikava notranjih sten 11.2.2009 10:19:33
|
|
|
|
tralala
|
Kot opažam so sedaj zelo moderne tapete z motivom, npr. rožami, ki so izrezljane (brez prozornega dela). O šablonah ni dosti govora. Malo bolj dol imaš povezavo na spletno stran o notranji opremi, pa boš razumela kaj mislim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2009 12:33:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: poslikava notranjih sten 20.2.2009 11:49:48
|
|
|
|
Lara28
|
Š to spletno stran poglejl Pri moji kolegici so dali ene vzorce delat na steno in je res noro dobro. Pa tudi cenovno je zelo ugodno. http://www.dekoracije.si/
|
|
|
| Stran: [1] |
nosečnost in kajenjezvezdica90Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?ne kadim (
85%)
kadim redno (
6%)
kadim občasno (
10%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!