Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 20:28:45
|
|
|
|
Teni_
|
Ne, ne grem še na morje:((. Se pa selim ta vikend in mislim, da se bom še jutri dopoldan zadnjič javila. Vprašanje, kdaj bom tam imela priklopljen internet ker tista občina rabi obupno dosti časa, da pridejo priklopit(od mojega familija je čakala dva meseca). 23. gremo na morje, tako, da tako ali tako vprašanje, če se javim kaj pred avgustom. Lepo se imejte, veliko čvekajte, pa spomnite se kaj na mene. ČE bo možnost se javim kaj od njegovih. lP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 20:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
:(
|
|
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 20:30:17
|
|
|
|
india
|
Mojca, zdaj se pa že nehaj selit, da boš neprekinjeno na liniji! Na morju uživaj še zame, lepo se imejte, pa javi se kaj, saj cifro še imaš??? Skratka, lepo se preselite, fajn si porihtajte in čim prej se javi! LP, Miška:miska:
|
|
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 20:30:44
|
|
|
|
ZARA
|
O ne no... že spet se seliš,Mojca ...veš da bom mislila nate... Uživaj v novem stanovanju !!!
|
|
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 20:32:24
|
|
|
|
Teni_
|
Mislim, da bo zdaj mir zaenkrat, edino, če bomo kaj kupili. To pa še 100% ne bo hitro, edino če zadenem na lotu. Miška, se 100% kaj oglasim, ti pa tudi vabljena na obisk, če boš imela kaj časa. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 20:37:21
|
|
|
|
india
|
Absolutno Mojca, se vidimo, veš da...in hvala za vabilo! Pridem s clo Pickovo bando, da Rušane prestrašimo :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 20:39:49
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, ti kar. Saj jih moraš vse zraven pripeljat, veš, da če je ena sama, Teji ne pride do živega.;) LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 21:07:05
|
|
|
|
Blink1
|
O Mojca...v Ruše??:)-:)- Sem že pozabila:zmeden: No...lepo selitev želim, pa čimprej se javi:bravo:
|
|
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 21:21:50
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, Nina, v Ruše. Si si prav zapomnila. Jaz tudi upam, da bo internet čimprej deloval. lP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
poslavljam se za nekaj časa 8.7.2005 22:53:01
|
|
|
|
BigWhale
|
Selitve niso nic posebnega. Jaz sem tak strucko, da cigani k meni po nasvete hodijo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?