|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posesivnost
9.12.2005 21:47:59   
Anonimen
Zakaj je človek posesiven, kako pride do tega, zakaj? Npr. Partner je več kot odličen mož, oče, želi si dvakrat na mesec s kolegom na pivo, jaz pa nos do tal?! Pomagajte mi odpreti oči!!!! Ker vem, da delam narobe.

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posesivnost
9.12.2005 21:50:33   
Anonimen
Ne razumem. Če veš, da ne delaš prav, potem pa hudiča se vzemi v roke in začni uporabljati PAMET!!! Saj te niso programirali v vesolju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2005 21:55:21   
muki1
Izhaja iz negotovosti vase.
Na tem bi morala delati, dvigniti si samozavest, pa ti bo postalo jasno, da se želi oddahniti v prijetni družbi in da
a) Ne beži od tebe
b) Nima ljubice

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2005 21:58:16   
Anonimen
Ja muki1 imaš čisto prav, a je težko to izvesti, a se trudim.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2005 22:06:23   
giga
Ti se še kr naprej trudi. Sej, če veš, da nimaš prav, pol si že na dobri poti. mogoče ti res manjka samopodobe - s tem nisi ti nč slabša, če gre mož enkrat na sto let ven. Pejdi še ti, mogoče boš pol vidla, d je to čist OK. Poskusi s tem, da spoštuješ kar ti mož dobrega nardi - kokr si napisala je zlat. Morš vedet, da je "zlatih možičkov" na žalost ful mal in bod srečna, da ga imaš in da se štekata.

Carpe diem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2005 22:16:56   
morskadeklica
Pojdi ven tudi ti! Morda se motim, a občutek imam, da ti nikoli ne greš ven s kakšno prijateljico. Pokliči kakšno in pojdi ven, otročke pa bo že počuval ati. Če ne prej, se ti bodo takrat odprle oči, kot praviš. Največji korak naprej pa si že naredila s tem, da si to posesivnost priznaš. Bravo!

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2005 22:40:21   
Marogica
Mogoče si imela s prejšnjim partnerjem slabe izkušnje, ki jih sedaj podzavestno prenašaš na sedajšnjega. Je v bistvu normalna reakcija, kater pa moraš narediti konec ti. In to samo ti. Ne vem sicer, kaj se ti mota po glavi, ko gre na pivo-te moti, ker je šel ven ali da bi lahko šel s kakšno drugo. V bistvu pa je čisto vseeno. Gre za to, da moraš razćistiti pri sebi ali si "nabrati" toliko samozavesti, da te to ne bo motilo oz. žrlo. Kako to narediti? Vsedi se pre ogledalo in se vprašaj, če ima partner kakršenkoli razlog, da bi te zapustil ali manj ljubil. Najbrž ga nima, ker če bi ga imel, bi šel najbrž že zdavnaj proč ali pa vsaj 3x na teden na pivo.
Dam ti nasvet, ki garantirano "pali". Ko bo prišel zvečer po pivu domov, ga pričakaj z filnskim nasmeškom, dobre volje in brez "bedastih vprašanj ali opazk. No mogoče samo ena "opazka": Dragi, si že doma? (pa čeprav bo ura 2 zjutraj). Daj mu občutek, da bo rad doma in da mu zaupaš. In mislim, da je vreden zaupanja.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2005 22:46:37   
KIRA
men je pa čist vseeno kaj počne, dokler sem jaz št.1 in se najbprej pobriga zame oz. za nas z deco. pol se pa lahko naganja, če se hoče - čeprav se ne - ima preveč dela z rihtanjem bajte. ga pač poznam in vem kaj bo naredu in česa ne in se sploh ne sekiram glede tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2005 22:58:30   
Anonimen
Hvala za vaša mnenja, določene ste me zadele v polno in me prav ganile. Res je prečudovit mož in oče, zato me še toliko bolj boli, ko imam take občutke v sebi, kadar pač gre. Jaz sama grem tudi ven, plus tega imam trikrat na teden popoldne šolo, po šoli gremo včasih na kavo...nikomur pa ne privoščim takšnih občutkov, ker so res neprijetni in na nek način boleči.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2005 23:40:16   
Gina
Posestniška si zato, ker ne verjameš, da bi ti bilo ravno tako fajn tudi brez njega. Če bi verjela, da tvoja sreča ni odvisna od njega, če bi bila prepričana, da si ti tisto najboljše, kar se je njemu zgodilo in da mora biti on srečen, ker ima možnost biti s tabo, potem se ne bi bala, da bi ti ušel.
POsestniška si tudi zato, ker verjameš, da obstaja možnost, da bi ti ga kakšne speljala. Meni to slednje na kraj pameti ne pride. Meni se zdi to brezpredmetno. Če bi šel z drugo, bi pač šel. Hudo bi mi bilo, ampak umrla pa ne bi. Vem, da bi si uredila življenje tako, da bi mi bilo fajn. Ne morem zdaj pa kar naprej razmišljati, da me bo kdo zapustil. Itak me bo enkrat, če ne prej, tisti trenutek, ko bova ali jaz ali on umrla.

Jaz mislim, da moraš razmislit, zakaj se ti zdi, da bi bil konec sveta, če bi šel z drugo. Ko boš sprejela opcijo, da lahko tudi to preživiš, te ne bo več glodalo. Vse kar bo manj kot to, se ti bo zdelo fajn.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2005 9:14:05   
ona
Jaz sem tudi bila v takem položaju,pol pa sem se sama sebe prepričala da tako ne gre in da mu moram zaupat.Zdaj je pa super in hodiva oba ven in si zaupava-
Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2005 12:55:54   
Anonimen
Posestništvo (in ljubosumje) izhaja iz lastne nesamozavesti, občutka manjvrednosti. Verjetno te je nekje globoko v sebi strah, da nisi dovolj dobra in da lahko tvoj dragi kadarkoli sreča boljšo. Če se zavedaš svojega problema, potem lahko od tu naprej delaš. Naredi nekaj za svojo samozavest. Potem boš videla, da te ima tvoj mož rad, tako kot si in da si zanj najlepša ženska na svetu.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2005 15:58:58   
Gina
Ankica, saj vsi vedo, da je problem v njihovi samozavesti. Samo kako konkretno naj pa pridobijo samozavest? To je vprašanje za nobelovo nagrado.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2005 16:33:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  Res je.

Kaj pa vem. Osnova je samospoštovanje. Malo se je treba poglobiti vase, se spoznati, ugotoviti, katere so tvoje dobre in katere slabe lastnosti, potem pa razvijaš dalje dobre lastnosti in odpravljaš slabe. Seveda je to never ending story, ker nikoli ne bomo popolni. Ampak če se ima človek rad, tak kot je, potem lahko veliko naredi za svojo "duhovno rast". Pomemben del pridobivanja samozavesti se mi zdi tudi, da se naučimo smejati samim sebi. Ker tako se naučimo sprejemati sebe z vsemi napakami vred. Seveda je treba vedeti, da imajo tudi najbolj samozavestni nesamozavestne dneve. Vključno z mano (pa nisem nek otok samozavestiuser posted image , prej obratno).
Univerzalnega recepta pa itak ni. 

Čisto ženski problem pomanjkanja samozavesti: Npr. koliko žensk se sekira zaradi celulita? Skoraj vsaka. Jaz ga tudi imam, pa se zaradi tega sploh ne sekiram. Sem si všeč kljub temu. Ja, imam celulit, ne zgleda ravno lepo, imam pa npr. lepa prsa (do preklica user posted image user posted image user posted image ). Itak so kompleksi glede videza v glavi in ne na samem telesu. Mož me pa itak nima rad zaradi mojega videza, temveč zaradi moje osebnosti.

Naša anonimna pa mislim, da je na dobri poti, ker vidi, kje je njen problem. Veliko ljudi se še s tem noče soočiti in si rajši zatiska oči pred resnico, potem je pa itak prepozno.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2005 6:58:56   
Anonimen
To je odvisnost...

Samo cudno.. droge, ki so melnkost proti temu, so nelegalne.. tole pa ej cist legalno.. Hmm??!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.12.2005 11:39:01   
kepa*
Imam podobno težavo oz. sem jo imela. Ker imam nizko samozavest in sem negotova. Se trudim v tej smeri in je za odtenek bolje.

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?